Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konya'ya gerek yok Göztepe bile elerdi şu takımı, rakip takımın stoper ve kaleci iqsu Tudor ile eşdeğer durum o kadar vahimdi.

Real Madrid karşısında turu zorlayan, kuş katliamı yapan Galatasaray dan, köy takımı karşısında pozisyon bulamayan, elenen Galatasaray a...

Emeği geçenlerin Allah belasını versin!!!

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

7925a8f505232487bf6d84dadaaa5993.jpg

Bu adama geri yollayalim tudoru alsin başına calsin
Ahını aldik adamlarin

Yeni gelecek hocaya müthiş fırsat doğdu
Bu takımın bu yıl şampiyon olmaktan başka mazareti yok
Sezonu erken açtık bahaneside kalmadı

Yahu Allah aşkına göz var nizam var hangi teknik direktör gelsin sen bu takımın şampiyon olabilicegine inanabiliyomusun ? Olsa olsa şampuan olur bu takımdan

Hadi beyler son dakika transfer haberlerini alalım feghouli ile anlastık mı fernando yu ikna ettik mi ?

Konya'ya gerek yok Göztepe bile elerdi şu takımı, rakip takımın stoper ve kaleci iqsu Tudor ile eşdeğer durum o kadar vahimdi.

bizde gecen sezonun kadrosuyla ve bugünkü kadroylada göztepeye bile zorlanirdik.
okadar eskik vardi hala var.
carole ne Allah askina 2 ligte oynayamaz.

Tudor: "Benim, şu futbolcuyu gönderelim diye bir yetkim yok. Üzerimde Sportif Direktör, onun üzerinde de başkanımız var."

Bizim taraftarada iyi ders olmuştur 4-5 adam gelince temmuzda şampiyonuz demeler uefada final oynarız demeler boş. Yavaş yavaş fenerin taraftar profiline dönüyoruz

1 sene gitti yine
O rüya gibi geçen 4 sezonun ardından çile gibi adnanlı sezonlara geri döndük.

Bu kulüp niye böyle
Ne günah işledik

Gerets ismi konuşuluyor söz konusu Galatasaray olursa hastalığının sonuçlarını göze alacak biri ben gayet her şeyin farkındayım merak etmene gerek yok kardeşim.
Yav defol git mal mal konuşma.Adamın teknik direktörlük yapması yasak diyorum yasak.Adam ölümden dönmüş bu da gelip burda saçma sapan konuşuyor.Mal mal konuşacaksan alıntı da yapma daha fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt