Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7925a8f505232487bf6d84dadaaa5993.jpg

Bu adama geri yollayalim tudoru alsin başına calsin
Ahını aldik adamlarin

Aynen öyle oldu bence de....Demin de yazdım ben Karabükte oturuyorum...her futbol sohbetinde Tudor'a beddua kesin oluyor...unutamadılar bize gelişini Tudor'un...

bizde gecen sezonun kadrosuyla ve bugünkü kadroylada göztepeye bile zorlanirdik.
okadar eskik vardi hala var.
carole ne Allah askina 2 ligte oynayamaz.
Hayır öyle bir dünya yok. Kadromuz ne geçen sezon ne şu an inanılmaz kötü denilecek bir noktada değildi hiç bir zaman gerçek bir hocamız olmadı yakın bir süreçte. Oyunculardan en iyi verimi alabilecek bir sistem olsa idi rahat şampiyon olurduk bu turu konuşmuyorum bile. Herkes oynayabileceğinin en kötüsünü oynuyor takımda.

Tudor: "2-3 haftalık çalışma, Gomis gibi, Belhanda gibi yeni gelen oyuncuların hazırlanması için yeterli değil ne yazık ki."

ozaman niye takimi tasiyan hazir oyunculari gönderiyor ulan degisik

Drogba geldiği hafta maç çevirdi. Git bunları memleketinde hava atmak istediğin karılara anlat

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bugün ku buraya gelmemizde büyük sorumlu dursun ozbektir. Tudor tabi ki yetersiz. Ancak bu takım bu kadar kötü kadroya sahipse geçen 2 sene de yaptığı saçma sapan tercihlerdir. Geçen sezon alınan adamların hepsi çöp bir tane mi adam tutmaz ya? Dursun gitmez ama beyler kesinlikle gitmez. Tudoru gönderebilir ama kendi kalır yağlı surat. Transferler ne kadar önemli artık ama en az 5 yeni adam daha lazım bu takıma o kadar leş bir kadromuz var ki. Erene, serdara, cavandaya, linnese, carole, Ahmet Çalık, Tolga bu boş adamlara bonservis öderken hiç mı utanmadiniz lan!! Galatasaray tarihinin en kötü yöneticisi Levent aptali çıkmış bir de konuşuyor eleştiri yapıyor. Sus lan önce sen bunların hesabını ver ne kadar para indirdin bu adamlardan??

Tudor: "Üçlü savunma oynatsaydım ve elenseydik, beni öldürürdünüz herhalde."

östersunda elenen adama bak, trip atiyor

Bakın en kötüsü başımızdaki en büyük bela ne dursun ne tudor ne de bu ruhsuz gavatlar. Başımızdaki en büyük bela bu ultraslan denilen paralı köpek topluluğu acilen kurtulmamız lazım bu it sürüsünden

GSC

Hayır öyle bir dünya yok. Kadromuz ne geçen sezon ne şu an inanılmaz kötü denilecek bir noktada değildi hiç bir zaman gerçek bir hocamız olmadı yakın bir süreçte. Oyunculardan en iyi verimi alabilecek bir sistem olsa idi rahat şampiyon olurduk bu turu konuşmuyorum bile. Herkes oynayabileceğinin en kötüsünü oynuyor takımda.

sampiyonlugu hakemlerde götürdü ama yinede cogu pozisyondaki oyuncular yetersiz.
en iyi örnek carole östersundsa versen almazlar.

ulan tudor sana zamaninda güvenen aklima çakayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt