Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediği adam TD lük yapabilecek durumda olsa belki dersin de adam beyin kanaması geçirmiş,kendi kendisini idare edebilecek durumda olup olamayacağı bile şüpheli birisi.Hayır bir de ben şuyum ben buyum yazmış.Sallamak bedava zaten

Yav Gerets'i geç Victor diyor. Victor kim bizimkiler birbirine önerecek.
Fernando bitti diyor. Adamın ana şartlarından birisi Avrupa kupalarıydı.

Aslan News‏ @Aslanews 3

Kaçıranlar için Tudor basın toplantısı özeti.
-Şöyleydi
-Böyleydi
-Şöyleydi
-Böyleydi
-Şöyleydi . . .

-Bunları bahane olarak algılamayın.

Basın toplantısına bakarsak Dursun'un bir enkazı daha yine hocanın üstüne kaldı.

Orda kurumsal kafası olan biri olsa Erhan Telli denen adamı yaka paça dışarı attırırdı.

Tudor'a kızgınlığım ayrı ama sen kimsin de gazeteci kılığına girip bu tavrı gösteriyorsun. Bugüne kadar yaptığın yalan haberlerin hesabını ver. Ordaki görevli de ulan Telli seni defalarca Florya'ya almama kararı alacak kadar yalan yaptığın zaman ne yapalım diyemedi.

Şu gazetecilerin pervasızlığı bile kulübün ne kadar kötü yönetildiğini gösteriyor.

Iyi sıkıştırdılar. Madem yönetemiyorsun istifa et git Anadolu takımı çalıştır

Moderatör tarafında düzenlendi:
dursun şu anda otelde biraderiyle viskisini yudumlarken yeni gelen karıların adreslerini belirliyorlardır

Hocanın durumu çok üzücü. Yeryüzünün en yalancı adamlarından biri Erhan Telli bile kendini bir halt sanıp laf sokuyor.

Denize Erhan Telli ve Tudor düşse, alırım elime uzun bir sopa bayılıp boğulana kadar Tudor'un kafasına vururdum. Erhan da kendi kurtulabiliyorsa kurtulsun.

Tudor'a verdiginiz tepkinin %1 inide dursun ozbege verseydiniz 3 senedir basimiza bunlar gelmezdi ah ah

sorulara düzgün cevaplar vermedi acikcasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt