Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cnn türk de sinan ile yollar ayrılıyor yazmıs alttaki haberde de bonzai içip 4 kişiyi öldürdü haberi var kulüp binasına gidip ben de mi yapsam resmen teşfik ediyo haber

Bence transfer nöbeti de burada sona erer

çünkü zannımca bu saatten sonra hiçbir kalburüstü oyuncu gelmek istemez bize

feghouli,imbula,fernando ve solbek gelecek ama tudor bunları yönetebilcegine hala inanıyo öyle mi?

Ulan bilsem Feghouli, Imbula, Fernando, Denayer ve sol bek gelecek, kesinlikle gitmesin Tudor derim. Giderse tüm planlar alt üst olur transferde. Cidden anlam veremiyorum, ya niye Sneijderi gönderip kendine vuruyon adam?!
bunları tudor ıstıyor kalıtelı ısımler gelsın dıye saygı duyuyorsan sneijder kararını neden sorguluyorsun

DFNMYUlXsAIs6lD.jpg:large

Hakediyoruz bu tip dalgayi. Bu kulübün binasindan stadina, herseyi havaya ucuracan, komple sifirdan baslayacan. Temizlikciyi bile kovacan, sadece armayi birakacan. Hos, bu gidisle serefsiz baskan bozuntusu onu da degistirecek ya...

New Galatasaray

F. Terim gelir gibime geliyor. En çok ihtiyacımız olan zaman bu zaman. Eğerki teklif giderse kabul eder bence. Camiamızı bu durumdan ancak o kurtarır. Dursun mursun yönetim falan umrumda değil. Hatta gelsin Dursunuda yönetsin

Tarrattor gelse adnan polat zamanında gelirdi. Karı gibi korkagin teki zengin bir başkan gelecek ki gelsin.

4 transfer ile bu takim düzelmez

yedekler yine ayni hiyarlar olacak

Hayirli olsun tudoruda yediler
Bu parali köpeklerle..
Bu saf taraftarla..
Bu yönetimle basarili olma sansimiz yok maalesef

fatih hocaya versinler yeni futbolcuları.o yönetebilir anca bu takımı.

Selcuk ve tolgadan xavi ve iniesta cikaramaz ama en azından bunlardan çöpe atilmalik atik bile olmayacağını söyler. Beynimizin maestrosu idi selcuk. Taraftarın alayı Selçuk denen yaratığın tekmelenmesi gerektiğini yıllardır diyor. 6 ay şu takımı izleyen hoca sorunun Selçuk ve ekurisi olduğunu a kat ve ilk oraya transfer yapacaksınız öncelik burası derdi.

Tudoru kesinlikle savunmuyorum ama iki aydır hala ortasahaya gelecek transferler konuşuluyo şimdi suç tudordamı hala oraya istediği oyuncuları getiremeyen yönetimdemi?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt