Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sergen çoçuk hadi de koca koca adamlar hala luce gelsin o gelsin bu gelsin derdinde lucenin elinde sihirli değnekmi var ne yapacak ne yapabilecek yönetim hocalara rahat çalışabilme imkanı sağlayabiliyormu güven verebiliyormu? yönetim gitmeden lucede gelse terimde gelse mou da gelse hiçbir şey olmaz.

Cenk Ergün Haziranda hoca bakıyordu zaten bulsalar getirirlerdi bu saatten sonra Tudor gitmez, gitmesininde bi anlamı yok bu yönetim gidene kadar kalsın

Ecü bücüye gerek yok yönetime rağmen başarılı olmasi kesin adam -> fatih terim

Hiç imPARAtor bilmemne yok tüpcü yok topcu muhabbetlerini acmadan direkt ft gidilmeli...

Yeni td gelecek benim takimim degil ben kurmadim dicek
Futbolcuya dayali sistem yine tam bitmeden baslicak
Yeni vitaminsiz cöpler transfer edilecek
Her sene ayni terane
Satilik köpekler sagolsun

bunları tudor ıstıyor kalıtelı ısımler gelsın dıye saygı duyuyorsan sneijder kararını neden sorguluyorsun

Sneijder kararı tamamen egosundan dolayı. 38 yaşında başarısız teknik direktörsün, önünde o kadar yıl var. Ego savaşına girerek arkanda olan taraftarın ve kendinin ayağına neden sıkarsın?

Sneijder sorun yaratıyormuş. Abi Sneijder gibi bir adam bu kadar hedefsiz takımda oynarsa sorun yartır. Bu oyuncuları Sneijderin etrafına kursan çokmu şey kaybederdik?

7 transfer lazım ya ne 4-5'i Kaleci,Stoper,Sol Bek,2 orta saha,2 kanat daha azı olamaz.

Biraz sert konusacagim simdi belki Ama gerekiyor.

Avrupa maceramizi baslamadan bitirdik sagolsun ama belkide Bu daha hayirli oldu bizim için. Kondisyon agirlikli ilk hazirlik dönemini bitirdik diye görelim sezonun baslamasina biraz süre de var. Kondisyon hocamizi vakit geçmeden gidip yerine Teknik direktör getirmeliyiz. Bununla yetmez bir Hafta içinde ilk 11 e yapilacak transferleri bitirmeliyiz ki ismi geçen oyuncular (Feg, imbula..) hangi TD gelirse gelsin katki saglayacakdir. Yeni hocamizla birlikte tamamen Lige konsantre olup sampiyonlugu hedeflemeliyiz. Kondisyonu depoladik taktik anlayisi yerlerde. Sol Bek, imbula, Feghouli ve 3. forvet geldiginde ben Bu takimin Yeni bir TD ile birlikte sezonu iyi bitirecegini düsünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Terim gelse bu sefer selçuk ve diğer yerli çöplere dokundurtmayacak, iki ucu boklu değnek..

Yahu hala transfer peşindemisiniz. kapatın şu başlığı...
Galatasarayda soygun var soygun...
Galatasaray batıyorr.

Can Tongo: "Sneijder boşta...Galatasaray'a öyle bir yaratıcı orta saha lazım..."

Galatasarayın kuruluş felsefesi yabancı takımları yenmek banane dandik Türkiye liginden ya ben Avrupada başarı istiyorum elenmemiz iyi oldu diyorlar bide deliriyorum

c45fa87e9ae0e2ff97c31cd15f99b2d9.jpg

Tudoru kesinlikle savunmuyorum ama iki aydır hala ortasahaya gelecek transferler konuşuluyo şimdi suç tudordamıhocadamı hala oraya istediği oyuncuları getiremeyen yönetimdemi?

Suç ikisinde de sen elindeki sneijderi neden göndermek istersin be adam! Yönetim hele kimsede olmayan en kötü zamanında da asist kralı olmuş adamı bi tane lavugun aklına uyarak nasıl gönderirsin ? Sneijder yerine formasını verdigin adamı bugün gördük bırak forması kramponundaki tek dişi bile olamaz. Takımın kötü oldugunu gecen sezondan biliyosun en iyi oyncularını satmışsın güçsüzken daha cok güç kaybetmişssin orta sahanın rezilligini gecen seneden beri biliyorken nasıl bu maça transfer yapup işini garantiye almazsın? Yemişim transfer sürecini ulan 1 aydır feghouli denen adamın tasak keyfini bekliyoruz süreç müreç nedir elin adamı 1 gecede pepeyi getirmedi mi ? Hata oglu hata her iki tarafta dostum

Yine terime muhtaç olduk yazık
Ünal aysal dan beri süre gelen erozyon
Terim Ali dürüst ile bitecek maaalesef
Popülist mancini prandelli ve alayını getirmekle olmuyor
Gördünüz demi basinin Galatasaray hocasına nasıl saldırdığını
Terimi gram sevmem ama bunların hakkindan o geliyordu
Koskoca camia başakşehir denen klubün maskarası alay konusu oldu
Yapımda yayında emeği geçen herkesin abv

Son düzenleme:
en azından maiconu sahiplendik.muslera ve maiconlar lazım bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt