Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim gelsin diyenler, Terim geldiğinde Selçuk denen şoparın hiç bir zaman gitmeyeceğini, her zaman ilk 11 de olacağını unutuyorlar herhalde...
Galatasaray ın iki tane çıbanı var. Saha dışında yönetim, saha içinde Selçuk denen şopar...
Bu iki çıban kangrene dönüşmüş vaziyette, kökleri kurutulmadığı müddetçe zor günler bizleri bekliyor.
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim gelsin diyenler, Terim geldiğinde Selçuk denen şoparın hiç bir zaman gitmeyeceğini, her zaman ilk 11 de olacağını unutuyorlar herhalde...
Galatasaray ın iki tane çıbanı var. Saha dışında yönetim, saha içinde Selçuk denen şopar...
Bu iki çıban kangrene dönüşmüş vaziyette, kökleri kurutulmadığı müddetçe zor günler bizleri bekliyor.
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umarım sen haklısındır Bektaş kardeşim...Goren de terim selcugu seviyor sanacak..ilk isi selcuk yerine adam almak olur yuzde 100 eminim buna..aylarca kadroya almayan ileri oyna diye fircalayan kendisidir.selcugu sevdigine dair tek kanit yok ki arda olayindan dolayi iyice sevmedigini dusunuyorum
Ulan bari sus artık ya bu bilmiş bilmiş tavırların yok mu? Aynısını Tudor'a diyordun daha iki güne kadar nolduğunu gördük şu tavrı kes artık.Terim gelirse Selçuk oynamaya devam edeceğini
nereden biliyorsun
Marty McFly mısın
Ulan bari sus artık ya bu bilmiş bilmiş tavırların yok mu? Aynısını Tudor'a diyordun daha iki güne kadar nolduğunu gördük şu tavrı kes artık.
Terim uyanık adamTerim gelirse Selçuk oynamaya devam edeceğini
nereden biliyorsun
Marty McFly mısın