Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca ve Dursun'dan bağımsız bizim takıma 4 transfer üstüne hala 8-10 transfer daha lazım. Tudor 4-5 adam gelecek dedi ama yetmez. Bu takımın sadece ilk 11'i için 5-6 adam şart. Yedeklerdeki çöpler yerine de 2-3 adam minimum gerekli.

Fene bir durum.

Arkadaslar yapmayin, Tudor gitmesi en son kisidir. Ondan önce yönetim, 9-10 futbolcu gitmesi lazim.Bugünkü rezaletin nedeni asil hamza hamzaoglu ve son iki senedeki kadro planlamasidir. Tudoru korudugumdan degil, ama cidden bu takimin basinda kim olursa olsun bugün yine elenirdik. Üstüne en önemli oyuncularimizi kaybettik. Bu Futbolcu toplulugna taktik teknik ögretemessin. Bir köpege nasil konusmayi ögretemessen bu da ayni sey, bu topcularin da kapasitesi belli. Adama biraz zaman taniyalim, takimi kursun yönetsin, ondan sonra bakilir duruma göre. Basarisiz olsa bile en azindan cöpleri gönderdi Allah razi olsun deriz.

Terim gelsin diyenler, Terim geldiğinde Selçuk denen şoparın hiç bir zaman gitmeyeceğini, her zaman ilk 11 de olacağını unutuyorlar herhalde...

Galatasaray ın iki tane çıbanı var. Saha dışında yönetim, saha içinde Selçuk denen şopar...

Bu iki çıban kangrene dönüşmüş vaziyette, kökleri kurutulmadığı müddetçe zor günler bizleri bekliyor.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Goren de terim selcugu seviyor sanacak..ilk isi selcuk yerine adam almak olur yuzde 100 eminim buna..aylarca kadroya almayan ileri oyna diye fircalayan kendisidir.selcugu sevdigine dair tek kanit yok ki arda olayindan dolayi iyice sevmedigini dusunuyorum

Tudor gidecekse yönetim de gidecek
Onlar gitse kim gelecek
Tam girdabın içindeyiz

b24be13cd4e3f932a6b012acfa763b43.jpg

gomis belhanda maicon geldi ee
muslera kalede diger bütün mevkilere oyuncu gerekiyor.
gecen sezon bundan sampiyonluga oynayamadik, bruma sneijder poldi vardi degisti onlarin yerine diger ücü gedli.
diger cöp hala ayni, yani degisen birey yok elbette daha 4 5 oyuncu gelmeli.
ins. tudorin dedikleri dogrudur ve imzaya kalmistir o oyuncular.

Nasıl uyucam ben şimdi ? Sabahta iş var. Uykumu çaldınız tudor ve dursun Allah b... versin

Terim gelsin diyenler, Terim geldiğinde Selçuk denen şoparın hiç bir zaman gitmeyeceğini, her zaman ilk 11 de olacağını unutuyorlar herhalde...

Galatasaray ın iki tane çıbanı var. Saha dışında yönetim, saha içinde Selçuk denen şopar...

Bu iki çıban kangrene dönüşmüş vaziyette, kökleri kurutulmadığı müddetçe zor günler bizleri bekliyor.

Terim gelirse Selçuk oynamaya devam edeceğini
nereden biliyorsun

Marty McFly mısın

Goren de terim selcugu seviyor sanacak..ilk isi selcuk yerine adam almak olur yuzde 100 eminim buna..aylarca kadroya almayan ileri oyna diye fircalayan kendisidir.selcugu sevdigine dair tek kanit yok ki arda olayindan dolayi iyice sevmedigini dusunuyorum
Umarım sen haklısındır Bektaş kardeşim...

Milli takımın ilk karşılaşmasını, ilk 11 ini merakla bekliyorum.

İlk olarak iki orta saha transferi yapılması gereken takıma, orta saha transferlerini elenmemizden sonra yapacağız. Bu mudur doğru teşhis ve planlama? Neresinden tutsan elinde kalıyor içinde bulunduğumuz durum.

Tudor kalacaksa ilk 5 hafta kredisi var
Bahanesi yok artık
Eğer tudor gidecekse yönetimde gitmeli

Yeni hoca yeni istekler takımı tanıma sezon yanacak
Yeni hoca falan kurtarmaz bu işi

Lig başlayana kadar izne çıkmayacak dimi bu topçu müsveddeleri

Ultraslan tamamen kendi menfaatlerini düşünen ve Galatasaray'ı zerre önemsemeyen bir örgüttür. Bir an önce camiayla bağları koparılmalıdır.

Diyelim ki dursun istifa edeceğini açıkladı sizce nekadar sürede seçim olur minimum 1 ay gitti transfer doneminde ciddi kayıp yasariz ve bence bizim kaybedecek tek günümüz bile yok...

tudorun gitmesi ve kalması konusunda çok kararsızlık yaşıyorum ama kalması gerektiği seçenegi ağır basıyor bırakalım takımını kursun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt