Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Transfer
Transfer - Transfer
Transfer - Belhanda - Transfer
Gomis

Tudor'un dedigi top team'i bekliyorum​

su kadro planlamasini daha önce yapmalilardi.
yani kadro hemen hemen hazir olmaliydi en büyük hatalari bu.
sen böyle play off macina giriyorsun daha kadro kurulmadi.
her gün yeni isimler tam sacma.
bu sacma takım gelmese hazır olmayan bı takım gelseydı keske de bari transferlerımızle uefaya falan gıdeydık

Belhanda berbat bu arada. Pek futbol konuşacak bir şey yok bu arada ama 8 milyon ödediğin adam bir ayağı çukurda da olsa köy takımına karşı turu alacak. Bahanesi yok bunun

Kafada bitirmişlik ile alakası yok. Belhanda'dan Sneijder performansı bekleyenler bu şekilde düşünebilir. Adam hiç bir zaman öyle bir oyuncu olmadı. Zaten verebilicekleri kısıtlı. Ne beklendiğiyle alakalı problem var
Kotu oynasa beceriksiz olsa ona bi sözüm yok ama adam resmen kılını kipirdatmiyor sahada oyunun bi hayli disinda sorumsuz tavirlar sergiliyor.Sanki zorla sahaya çıkmış gibi davranmak bu işten para kazanan bir adam için haysiyetsizliktir

Yarın 4 feghouli ye 3 fernandoya verirler alırlar gazi merak etmeyin
Bu yıl şampiyon olmazsa bu takım olacakları düşünemiyorum

Al Ünal basgan sahneye çıkmış,twitini atmış.paranin kokusunu aldı, kesin aday.bence kongre surecine giriyoz.

Dursun denen adam bakalım başımızdaki teknik direktör görünümlü çapsızı gönderebilecek mi gerçi göndersede herif her seferinde daha kötüsünü buluyor

Belhanda berbat bu arada. Pek futbol konuşacak bir şey yok bu arada ama 8 milyon ödediğin adam bir ayağı çukurda da olsa köy takımına karşı turu alacak. Bahanesi yok bunun

Adamın ederi o değil :) . Yönetim verdi diye gereksiz baskı oluşuyor. Serdar 4.5 lik, ahmet 2.5 lik, eren 4,5 lik, belhanda 8 lik adamlar değiller. Zaten sorun da burada.

Elenmemiz transferi etkilemez, gelecek adam alacağı paraya bakar. Yalnız bazı sığırlarca Belhanda'nın yuhalanması hiç iyi olmadı.

Gelgelelim Avrupa'da olmadıktan sonra napayım ben gelecek transferleri?

tudor gider ya da kalır bilemiyorum.ama dursun en geç 2018de gider.albayrak vb 2 adam lazım yönetime şimdilik.tudor kalacaksa medyadaki köpeklere yem edilmemeli.biz söveriz de sayarız da .bi başkası hocamızı öyle alaşagı edemez.

Elenmemiz transferi etkilemez, gelecek adam alacağı paraya bakar. Yalnız bazı sığırlarca Belhanda'nın yuhalanması hiç iyi olmadı.

Gelgelelim Avrupa'da olmadıktan sonra napayım ben gelecek transferleri?
1-2 kez oldu o son dklarda.önemsizdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt