Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim hala umudum var
isyan etsem de istediğim kadar
güzel günler bizi bekler
eyvallah dersin olur biter
boyun büküp önünde
ağlasam sessizce
bu firtina durulur mu?
bizden adam olur mu?

alınacak dersler var sorulucak sorular bu da geçer gülüm bizden bu kadar

benim hala umudum var
isyan etsem de istediğim kadar

images

nerdesin ünal başgannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Acikcasi bu sezon benim artik hic umrumda degil. Ligde 15 inci olsak bile umrumda degil.

Beyler transferi bosverin, kume dusersek belki bu kulup kökünden anca temizlenir. Yeni bir Galatasaray dogabilir belki ozaman.

Gerçekten herhangi bir konuya yazmaya gerek yok. İster transfer, ister teknik direktör. Başkan denen ne olduğu belirsiz herif gitmezse geriye kalan bütün konularda yapılan değişiklikler havada kalır.

Elenmemiz transferi etkilemez, gelecek adam alacağı paraya bakar. Yalnız bazı sığırlarca Belhanda'nın yuhalanması hiç iyi olmadı.

Gelgelelim Avrupa'da olmadıktan sonra napayım ben gelecek transferleri?

Stadtaydım. Öyle çok yoğun ve organize bir yuhalama yoktu Belhanda'ya emin olabilirsin. Zaten maç sonrası daha çok Carole, Selçuk üzerine protesto olduğu konuşuldu ki öyleydi. Selçuk ve Carole dışında kimseye doğrudan büyük bir protesto olmadı.

2 orta saha+2 kanat alamıyorsak beraber 1 orta saha+2 kanatı tercih ederim valla

Taraftarın gazını almak için yarın açıklarlar Feghouli'yi

Ultramallar maçtan önce metroda Florya'ya gidenin anasını dıt dıt deyip Sneijder'e küfretmiş ek olarak. Bunlar kadar şerefsiz ve satılmış yok bu dünyada

Stadtaydım. Öyle çok yoğun ve organize bir yuhalama yoktu Belhanda'ya emin olabilirsin. Zaten maç sonrası daha çok Carole, Selçuk üzerine protesto olduğu konuşuldu ki öyleydi. Selçuk ve Carole dışında kimseye doğrudan büyük bir protesto olmadı.

Doğru adamlara olmuş o zaman protesto araya Yasin ve Sinan'ı da katsalardı daha güzel olurdu.

Kendi fikrimi söyledim birader, sen de kendi fikrini karşı fikir olarak sunarsın insan gibi tartışırız. Abuk sabuk ergence benzetmelerden hiç hoşlanmam.

Marty McFly ın serisi dönüyor bein movies de, git oraya takıl

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biraz saçma buldum sadece

Terim gelirse Selçuk oynamaya devam eder diyorsun. Bunu neye dayanarak söylüyorsun?

Yerli sevici saçmalığa dayanarak söylüyorsan Terim Sabriyi Eboue için yedek bıraktığını, bir sürü kariyerli ve kariyersiz yabancı futbolcuyla arası iyi olduğunu belirtmek isterim.

Ne yapalim ozaman renkdas sen soyle, olumlu tarafindan bakmaya calisiyoruz zaten morelimiz bozuk

Dursun gitmiyor ve gitmeyecek, 2 yil gitmemis adam simdi mi gidecek?

Renktaş tepkim size degil transferle şampiyon olacağını düşünen taraftara... seni anlıyorum kafanı dağıtmaya çalışıyorsun...

selcuk protesto edilirken taraftara armayı gösterdi gördünüz degilmi ? ben bu parayı alacam kudursanızda alacam diyor resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt