- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
yani GS bitmiş.kimsenin umrunda degil.ünal aysal,faruk süren,ali dürüst şu dk toplanmalıydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sucukcu diyeni .. diyenler de bunlar.alayi akit zatenUltramallar maçtan önce metroda Florya'ya gidenin anasını dıt dıt deyip Sneijder'e küfretmiş ek olarak. Bunlar kadar şerefsiz ve satılmış yok bu dünyada
yav şu olaya bıtıyorum sneijderi sevmeyen beyinsiz ünalı sevmeyen beyinsiz tudoru sevmeyen beyinsiz neden genelliyorsunuz ınsanları? ünalı ben başlarda cok severdım dursunun dönemınde aday olacak gıbı söylemlerde bulundu aday falan olmadı o yüzden aşırı sogudum artık sevmıyorum. Şimdi bu adamı sevmek ıcın bı sebep var mı?Ünal Aysal'ı sevmeyen her Galatasaraylı beyinsizdir. Kusura bakmayın
Doğru adamlara olmuş o zaman protesto araya Yasin ve Sinan'ı da katsalardı daha güzel olurdu.
başkan ünal aysal
2.başkan faruk süren
haldun üstünel
ali sabancı
lütfi arıbogan
ali dürüst
böyel bi kadro olmalı.
yani GS bitmiş.kimsenin umrunda degil.ünal aysal,faruk süren,ali dürüst şu dk toplanmalıydı.
Hangi paranın kokusu misal dursun tarafından 2 senede harcanan rica parası mi.
Kafa zehir gibi aynstayn gibi adamsin.
Zaten imkansız ama Faruk Süren ikinci başkan olarak gelmez Galatasaray'a
tabiki cöp. ne yapmis simdiye kadar ne oynamis? hic.
yav şu olaya bıtıyorum sneijderi sevmeyen beyinsiz ünalı sevmeyen beyinsiz tudoru sevmeyen beyinsiz neden genelliyorsunuz ınsanları? ünalı ben başlarda cok severdım dursunun dönemınde aday olacak gıbı söylemlerde bulundu aday falan olmadı o yüzden aşırı sogudum artık sevmıyorum. Şimdi bu adamı sevmek ıcın bı sebep var mı?