Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de senin gibi küfürler ettim ve sana hak veriyorum ama Galatasarayın başında bu insan,önce arma.saygı duymak zorunda medya.

Orada sen istifa etmeyi düşünüyor musunuz diye bir soru sordun varsayalım. Sana verdiği cevap ise "etsem mutlu olursun değil mi " oldu gülerek. Ne diyeceksin adama. Adam basını da takmıyor. Karşılıklı laf dalaşı oldu basın toplantısı. Seviyesizdi doğru. Ancak " o başlattı " olayına döndü bence

Biraz saçma buldum sadece

Terim gelirse Selçuk oynamaya devam eder diyorsun. Bunu neye dayanarak söylüyorsun?

Yerli sevici saçmalığa dayanarak söylüyorsan Terim Sabriyi Eboue için yedek bıraktığını, bir sürü kariyerli ve kariyersiz yabancı futbolcuyla arası iyi olduğunu belirtmek isterim.
Hani halk arasında bir deyim var ya it iti ısırmaz diye

Terim karakterini futbolculuğundan bu yana yaklaşık 35 yıldır az çok tanıyan biri olarak Selçuğu zor da kalmadığı sürece kesmeyeceğini düşünüyorum. Ne zaman ki kredisi biter, oklar kendisine yönelmeye başlar o zaman keser. Yerli seviciliği falan değil de futbolcuların içinde bir adamının olması diyelim. Inside man...

Dediğim gibi bu şahsi düşüncem, kimseyi bağlamaz.

İyi geceler renkdaş

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne olursa olsun basının bugün Tudor için yaptığı şey hoşuma gitmedi. Aynısını başka bir yerli teknik direktöre, dokunulmaz denen insanlara da yapana kadar da gitmeyecek ! Buldular gariban adamı, ezin anasını satayım.

Orada sen istifa etmeyi düşünüyor musunuz diye bir soru sordun varsayalım. Sana verdiği cevap ise "etsem mutlu olursun değil mi " oldu gülerek. Ne diyeceksin adama. Adam basını da takmıyor. Karşılıklı laf dalaşı oldu basın toplantısı. Seviyesizdi doğru. Ancak " o başlattı " olayına döndü bence

işte o yüzden tudorla olmaz.gitmeli.

eminim şu an cem uzanın ülkede bulunma durumu olsa direkt atlar başkanlıga.adam Galatasaraylı çünkü.

Sergen seni gerçekten takdir ediyorum uykusuz kalıyosun Galatasarayla yatıp kalkıyosun forumun nadir keyif verenlerindensin. Ama reis inan ben de dahil hepimiz balık hafızalıyız. Denizde boğulup yılanlara sarılıyoruz. Ama bir söz var zeki insanlar siyasetten kaçtıkça aptallar taraftarından yönetilerek cezalandırılmak zorundalardır. Cem Uzan denen adam ya kulubü ihya eder, yada içini boşaltır bulamazsın.

9d503340e7ead7f174f882afca0fdedd.jpg

Hayır arkadaş bizim gibi Türk Milleti gibi yanar döner başka millet olsa olsa bir araplar olur heralde. Bu Tudoru denen illeti ben dahil herkes istedi. Transferde bir tek Belhandayı maliyetinden eleştirdik. Diğer tüm transferleri %95 taraftarın hepsi beğendi. Şimdi Tudoru sanki getirten biz değilmişiz gibi sallıyoruz. Dursun denen beyinsize Allah sabır versin. Taraftarın dediğini yaparsın küfür yersin, istediği transferleri yaparsın küfür yersin. Hayır bir de eli sopalı bıçaklı grup var, ağzını açtığın an üzerine çullanıyolar. Adminler de izliyor! Neymiş sinirlilermişmiş! İyi kardeşim kaldırın kuralları insanlar istediğini istediği kadar linç etsin. 15 yaşındaki bebeler gelsin burda terör estirsin. Ne olmuş açık açık küfür etmiyormuşmuş! Açık net söylüyorum böyle yanar döner taraftarlık olmaz olsun... Açık net Dursun'da başkanlık vasfı yok, bu kadar zengin olmasına da şaşırıyorum. Sneijderin aklıyla riekerink bey, taraftarın aklıyla tudoru getiren adamdan başkan maşkan olmaz. Rüzgar nerden eserse oraya dönüyor. tudor denen adam yeni teknik direktör olmuş üzerimizde deneme tahtası yaptırdık. Karabükte küçük takımı dilediği gibi tekmeliyordu. Yalnız en çok da futbolcuları tebrik etmek lazım. Baktılar ki 4-5 oyuncu gelecek kendileri oynamayacak açık net takımı sabote ettiler.Biliyolar ki canları istemezse gitmicekler, baktılar tudor hem kadrodan ediyor hem de idmanlarda canları çıkarıyor. Bir ihtimal uefadan köy takımına elenirsek ortalık karışır belki yeni transferler gelmez üstüne tudor da gider biz de keyfimize bakarız derdindeler. Trilyonları yan gel keyfim yat al, üstüne ekmek yediğin takımı sabote et! Yazıklar olsun denecek söz yok.

Tudoru bende istemistim o zaman o şartlar da gelecek en iyi adamlardan biriydi. O şartlar da takim kotu durumdayken kimse gelmek istemezdi. Ama simdi olmuyo hocam zorlamaya gerek yok.

Ne olursa olsun basının bugün Tudor için yaptığı şey hoşuma gitmedi. Aynısını başka bir yerli teknik direktöre, dokunulmaz denen insanlara da yapana kadar da gitmeyecek ! Buldular gariban adamı, ezin anasını satayım.

Garibanın aksine " dikbaşlı " tabirini kullanabiliriz bence. Yani aynı mesajı sürekli atmak istemiyorum ama bugün basın toplantısını tek taraflı düşünmeyelim. Tudor'da yeri geldi lafını esirgemedi. Örneğin ;
Daha ilk soru şu şekilde idi " İstifa etmeyi düşünüyor musunuz ?"
İlk söylediği söz ise " etsem mutlu olursun değil mi ?"
Sonrasında olay "ama o başlattı" olayına döndü.

Köy takımına elendi diye tebrik mi edeceklerdi? Tudor sadece bir yan karakter, baş suçlu o değil ama yine de haketti. Ha bu tepkiyi FT'ye gösteremezlerdi o ayrı konu.

Ben dayanamıyorum yine yazmaya karar verdim
Muslera : Ne diyelim bu adama şimdi biz ben gidiyorum ne bok yerseniz yeyin dese haklı
Linnes : Vasat
Maicon : İyiydi
Ahmet : Bir stoper hala havadan gelen topun sektirilmeyeceğini bilmiyorsa Galatasarayda yeri yok
Carole : Olmaya beyin hücreleri
Selçuk : Sakırtlak gibi yapıştı
Tolga : koşmaktan başka işe yaramıyor bu 2 milyon alıyordu dimi
Sinan-Yasin : Bu ikilinin birbirinden farkı yok oğlum siz kimsiniz sizin sahada havalarınız k
Belhanda : Daha iyi olacağını düşünüyorum
Gomis : O da daha iyi olacak inşallah
Tudor : Buna saydırasım geliyor sonra yukarıda yazdıklarıma bakıyorum 4 kişi hariç herkese gömmüşüm sonra vazgeçiyorum gidecekse bile temizliği yapıp gitsin
Dursun : Ben buna sövüp ceza yemekten bıktım daha bişey demicem yağlı suratına sıçtığıma

Moderatör tarafında düzenlendi:
Vay be lise yillarimin favori grubu Linkin Park'in vokalisti Chester Bennington kendini asarak intihar etmis.

Bu ne boktan bir gün böyle yav.

Ben dayanamıyorum yine yazmaya karar verdim
Muslera : Ne diyelim bu adama şimdi biz ben gidiyorum ne bok yerseniz yeyin dese haklı
Linnes : Vasat
Maicon : İyiydi
Ahmet : Bir stoper hala havadan gelen topun sektirilmeyeceğini bilmiyorsa Galatasarayda yeri yok
Carole : Olmaya beyin hücreleri
Selçuk : Sakırtlak gibi yapıştı
Tolga : koşmaktan başka işe yaramıyor bu 2 milyon alıyordu dimi
Sinan-Yasin : Bu ikilinin birbirinden farkı yok oğlum siz kimsiniz sizin sahada havalarınız k
Belhanda : Daha iyi olacağını düşünüyorum
Gomis : O da daha iyi olacak inşallah
Tudor : Buna saydırasım geliyor sonra yukarıda yazdıklarıma bakıyorum 4 kişi hariç herkese gömmüşüm sonra vazgeçiyorum gidecekse bile temizliği yapıp gitsin
Dursun : Ben buna sövüp ceza yemekten bıktım daha bişey demicem yağlı suratına sıçtığıma
musap ve aydına selamlarımı ıletın

Moderatör tarafında düzenlendi:
zaman zaman hayalci davrandıgımı biliyorum.ama kötü zamanlarda burdaydım ve binbir karanlıga ragmen açılan ışıkları gördüm,gördük.umutsuzluk bize yakışmaz.en güzel örnektir 2015 sezonu.Galatasaray özgüveni biraz yerine geldiğinde bütün yetersizliklere ragmen....parasızlık ,kadro yetersizliği,hocası olmadan vs. bu ligi hep şampiyon bitirdi.

ben geride bıraktıgımız gecenin hala bi başlangıca sebebiyet verdiğini düşünüyorum.bu da dursunun ,tudorun gitmesini ciddi ciddi konuşmamız bi yana takıma zarar veren futbolcuların artık sonunun geldiğini bizim dışımızda medyanın da dillendirmesi.

Son düzenleme:
Galatasaray'ın parasını Galatasaray için değil, tekrar seçilebilmek için seçim yılında harcayan Başkan. Bu ihale piyonların değil, sizindir!

Ugurk

Yarın Feghouli açıklansa da biraz rahatlasak bari

Kanatları 2 almancıya emanet edersek zor günler geçiririz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt