Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en kötüsü ne bilyo musunuz?hocamız yetersiz olabilir.onu sevmeyebilir,küfredebiliriz kızgınlıktan.onun bugün medya tarafından alaşagı edilmesine göz yumduk hepimiz,kulüp.biz ne yapıyoruz böyle...

Bence az bile yaptılar. Ama asıl tepki gösterilmesi gereken belli. Tudor burada yan karakter.

Şu tepkilere bakın aysal dönemindeki.

efcc252b0eca018153c52005987da44b.jpg

e9d87d16cc1ee5fba993a8c46763a96f.jpg

Belhanda'yi neye dayanarak elestiriyorsunuz

Bu macta en son elestirilecek oyuncular varsa onlar da Muslera, Maicon ve Belhanda'dir

Sakatliktan yeni cikmis, belki de sakat sakat oynamistir bilmiyoruz, 1-2 antrenmanla maca cikti, adamin top teknigi hic bir futbolcumuzda yok, belki sneijder kadar gollere katkisi olmayacak ama zamanla takima oyun icerisinde cok katkisi olacaktir

rakip taraftarların beterin beteri dedikleri bizim için başlangıç.haberleri yok.biz şu an en dipteyiz.ötesi yok.yüzeye çıkıcaz artık.

Beşiktaş benim umrumda bile değil. Bizim en büyük düşmanlarımız kendi içimizde, onları çözmeden bir halt da olmaz. Beşiktaş bugün var yarın yok.

Transfer flan da beklemeyin bunlardan yok transferle taraftarin gazini alirlar . yok korkuyolar. Hikaye bunlar adamlarin korktugu yok adam kafasina koymus gorevinin sonuna kadar orada oturmak istiyo. Kimseyi salladiklari yok olan gariban taraftara oluyo.

Ünal Aysalı severim, jenerasyonuma yaşattığı büyük başarılardan dolayı. Ama elini taşın altına koymayacaksa rüzgar yapmasınında anlamı yoktur diye düşünüyorum. "Ben demiştim" demek bize bir fayda sağlamaz.

Suc yonetimde 8tas elendi diye ne diye görsel atıyon. 8tas kim bizim rakibimiz mi.

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

en kötüsü ne bilyo musunuz?hocamız yetersiz olabilir.onu sevmeyebilir,küfredebiliriz kızgınlıktan.onun bugün medya tarafından alaşagı edilmesine göz yumduk hepimiz,kulüp.biz ne yapıyoruz böyle...

Sokarlar öyle hocaya geçen hafta kurtlar Vadisinde rol alır gibi atıp tutuyordu yok 4-0 yenilsek bile turu geçeriz bakın görün demeyecekti o zaman. Sneijder i yollatmasa mağlubiyeti Kabullenseydi geçen hafta elimden gelen bu suan icin. Gelecek hafta turu geçmek için elimizden geleni yapacağız deseydi. Taraftarda medyada bişey diyemezdi.

eminim şu an cem uzanın ülkede bulunma durumu olsa direkt atlar başkanlıga.adam Galatasaraylı çünkü.

Hayır arkadaş bizim gibi Türk Milleti gibi yanar döner başka millet olsa olsa bir araplar olur heralde. Bu Tudoru denen illeti ben dahil herkes istedi. Transferde bir tek Belhandayı maliyetinden eleştirdik. Diğer tüm transferleri %95 taraftarın hepsi beğendi. Şimdi Tudoru sanki getirten biz değilmişiz gibi sallıyoruz. Dursun denen beyinsize Allah sabır versin. Taraftarın dediğini yaparsın küfür yersin, istediği transferleri yaparsın küfür yersin. Hayır bir de eli sopalı bıçaklı grup var, ağzını açtığın an üzerine çullanıyolar. Adminler de izliyor! Neymiş sinirlilermişmiş! İyi kardeşim kaldırın kuralları insanlar istediğini istediği kadar linç etsin. 15 yaşındaki bebeler gelsin burda terör estirsin. Ne olmuş açık açık küfür etmiyormuşmuş! Açık net söylüyorum böyle yanar döner taraftarlık olmaz olsun... Açık net Dursun'da başkanlık vasfı yok, bu kadar zengin olmasına da şaşırıyorum. Sneijderin aklıyla riekerink bey, taraftarın aklıyla tudoru getiren adamdan başkan maşkan olmaz. Rüzgar nerden eserse oraya dönüyor. tudor denen adam yeni teknik direktör olmuş üzerimizde deneme tahtası yaptırdık. Karabükte küçük takımı dilediği gibi tekmeliyordu. Yalnız en çok da futbolcuları tebrik etmek lazım. Baktılar ki 4-5 oyuncu gelecek kendileri oynamayacak açık net takımı sabote ettiler.Biliyolar ki canları istemezse gitmicekler, baktılar tudor hem kadrodan ediyor hem de idmanlarda canları çıkarıyor. Bir ihtimal uefadan köy takımına elenirsek ortalık karışır belki yeni transferler gelmez üstüne tudor da gider biz de keyfimize bakarız derdindeler. Trilyonları yan gel keyfim yat al, üstüne ekmek yediğin takımı sabote et! Yazıklar olsun denecek söz yok.

Sokarlar öyle hocaya geçen hafta kurtlar Vadisinde rol alır gibi atıp tutuyordu yok 4-0 yenilsek bile turu geçeriz bakın görün demeyecekti o zaman. Sneijder i yollatmasa mağlubiyeti Kabullenseydi geçen hafta elimden gelen bu suan icin. Gelecek hafta turu geçmek için elimizden geleni yapacağız deseydi. Taraftarda medyada bişey diyemezdi.

ben de senin gibi küfürler ettim ve sana hak veriyorum ama Galatasarayın başında bu insan,önce arma.saygı duymak zorunda medya.

Bu arada Yasin'in parmağı kırık değil miydi? Parmağı kırık Yasin'i bile kesemiyorsa Garry bence kadroda tutmanın hiçbir anlamı yok adama gram güvenmiyorsun demektir.

Ünal basgan niye bırakıp kaçmıştı hatırlayın.izin verilmeyen Riva Florya arazileri yüzünden.e şimdi o izinler duruşuna verilince geri dönmemesi için bir sebep yok.o da maşallah bu gün hemen Avrupa acısı yaşanırken sahneye çıkmış, kaynayan kazana bir odun da o atmış.daha durulmaz sular, böyle giderse bu kaos kongre felan derken bu sezon da gider bizim için.
Dalga mı geciyorsun adamın aklindaki fikir gsgyo kurup orada değerlendirme yapmaktı.
Herif parayı yönetip bir şekilde kazanç geldiğini görünce mutlu oluyor bir nevi tatmin olmanın yolu.
Kızına düğün hediyesi olarak 100 milyon euro para takan adam. 100 parça halinde gelecek Riva parasına ihtiyacı yok kendinizle karıştırmayın derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt