Hayır arkadaş bizim gibi Türk Milleti gibi yanar döner başka millet olsa olsa bir araplar olur heralde. Bu Tudoru denen illeti ben dahil herkes istedi. Transferde bir tek Belhandayı maliyetinden eleştirdik. Diğer tüm transferleri %95 taraftarın hepsi beğendi. Şimdi Tudoru sanki getirten biz değilmişiz gibi sallıyoruz. Dursun denen beyinsize Allah sabır versin. Taraftarın dediğini yaparsın küfür yersin, istediği transferleri yaparsın küfür yersin. Hayır bir de eli sopalı bıçaklı grup var, ağzını açtığın an üzerine çullanıyolar. Adminler de izliyor! Neymiş sinirlilermişmiş! İyi kardeşim kaldırın kuralları insanlar istediğini istediği kadar linç etsin. 15 yaşındaki bebeler gelsin burda terör estirsin. Ne olmuş açık açık küfür etmiyormuşmuş! Açık net söylüyorum böyle yanar döner taraftarlık olmaz olsun... Açık net Dursun'da başkanlık vasfı yok, bu kadar zengin olmasına da şaşırıyorum. Sneijderin aklıyla riekerink bey, taraftarın aklıyla tudoru getiren adamdan başkan maşkan olmaz. Rüzgar nerden eserse oraya dönüyor. tudor denen adam yeni teknik direktör olmuş üzerimizde deneme tahtası yaptırdık. Karabükte küçük takımı dilediği gibi tekmeliyordu. Yalnız en çok da futbolcuları tebrik etmek lazım. Baktılar ki 4-5 oyuncu gelecek kendileri oynamayacak açık net takımı sabote ettiler.Biliyolar ki canları istemezse gitmicekler, baktılar tudor hem kadrodan ediyor hem de idmanlarda canları çıkarıyor. Bir ihtimal uefadan köy takımına elenirsek ortalık karışır belki yeni transferler gelmez üstüne tudor da gider biz de keyfimize bakarız derdindeler. Trilyonları yan gel keyfim yat al, üstüne ekmek yediğin takımı sabote et! Yazıklar olsun denecek söz yok.