Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yani GS bitmiş.kimsenin umrunda degil.ünal aysal,faruk süren,ali dürüst şu dk toplanmalıydı.

Belhandadaki top tekniğinin kırıntısı hiçbir oyuncumuzda yok adam futbolcu gibi görünüyor hiç değilse

başkan ünal aysal
2.başkan faruk süren
haldun üstünel
ali sabancı
lütfi arıbogan
ali dürüst

böyle bi kadro olmalı.

Ünal Aysal'ı sevmeyen her Galatasaraylı beyinsizdir. Kusura bakmayın
yav şu olaya bıtıyorum sneijderi sevmeyen beyinsiz ünalı sevmeyen beyinsiz tudoru sevmeyen beyinsiz neden genelliyorsunuz ınsanları? ünalı ben başlarda cok severdım dursunun dönemınde aday olacak gıbı söylemlerde bulundu aday falan olmadı o yüzden aşırı sogudum artık sevmıyorum. Şimdi bu adamı sevmek ıcın bı sebep var mı?

Doğru adamlara olmuş o zaman protesto araya Yasin ve Sinan'ı da katsalardı daha güzel olurdu.

Genel olarak tüm takıma bir protesto vardı normal olarak ama Selçuk ve Carole'a topu ayağına her aldıklarında ıslıklandılar. Bu takıma net 6 transfer lazım. 2 kanat 2 orta saha solbek ve stoper.

Hangi paranın kokusu misal dursun tarafından 2 senede harcanan rica parası mi.
Kafa zehir gibi aynstayn gibi adamsin.

Ünal basgan niye bırakıp kaçmıştı hatırlayın.izin verilmeyen Riva Florya arazileri yüzünden.e şimdi o izinler duruşuna verilince geri dönmemesi için bir sebep yok.o da maşallah bu gün hemen Avrupa acısı yaşanırken sahneye çıkmış, kaynayan kazana bir odun da o atmış.daha durulmaz sular, böyle giderse bu kaos kongre felan derken bu sezon da gider bizim için.

tabiki cöp. ne yapmis simdiye kadar ne oynamis? hic.

Hadi sık sık sakatlaniyor Serdar'a guvenip yola cikilmaz dersin anlarim da cop yanlis cumle.

Oynadigi maclarda cogu zaman iyi oynamistir, fener derbisinde o penalti pozisyonu haric takimda en iyi oynayan oyuncu Serdar'di, ki Milli Takim'da da iyi maclar cikardi, ozellikle hollanda'ya karsi.

Senin yukarida verdigin ornek hazirlik macindaki bir pozisyon, hem de rakip manchester united ve o pozisyonda belki de manu'nun en hizli oyuncusu Rashford'la tek tek kaldi, bu Ahmet her ne kadar iyi niyetli olsa da her iki macta da yapti. Koray da buyuk takimin stoperi olamaz.

unal baskan hep acıklama yapıyor bikere de icraat yapsa keske

en kötüsü ne bilyo musunuz?hocamız yetersiz olabilir.onu sevmeyebilir,küfredebiliriz kızgınlıktan.onun bugün medya tarafından alaşagı edilmesine göz yumduk hepimiz,kulüp.biz ne yapıyoruz böyle...

yav şu olaya bıtıyorum sneijderi sevmeyen beyinsiz ünalı sevmeyen beyinsiz tudoru sevmeyen beyinsiz neden genelliyorsunuz ınsanları? ünalı ben başlarda cok severdım dursunun dönemınde aday olacak gıbı söylemlerde bulundu aday falan olmadı o yüzden aşırı sogudum artık sevmıyorum. Şimdi bu adamı sevmek ıcın bı sebep var mı?

Dün Chelsea'ye elendim diye üzülürken bugün köy takımına eleniyorsun. Bu seviye bile herşeyi açıklıyor sanırım

muslera disinda adam birakmadilar, 4 oyuncu aldilar. elde var 5 kisi. 6 transfer daha gerekli. bugün oynayan o diger mallardan hicbiri galatasaray'da ilk 11 oyuncusu olamaz.

transferle bu işin çözüleceğini sanan var mı hala ?
eğer öyle düşünenler varsa çok üzücü bu durum.
kulüpte şu an tükenmişlik sendrumu var.
takımın havasını bozan , ritmi düşüren ; selçuk , tolga , yasin vs. oyunculardan kurtulmak lazım.
bunlar kaldığı sürece her gelen yeni transferler zaman içinde yukarıda yazdığım futbolcular gibi olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt