Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında 2 kanat 1 onlıbero alıp belhandayı 8 numaraya koysak muazzam olur gıbı

eren derdiyokta gitmeli.duygusal mı diye düşünüyorum hani ama yani çekemeyiz be kardeşim...burakta duygusaldı ama çok denerdi maçta bizi deli etse de...kesinlikle ne 2.forvet ne 3.forvet olur erenden.

Bundan sonra beni sevindirecek tek haber Dursun Özbek istifa etti haberidir. Yılanın başı kopmadıktan sonra herşey hikaye. İsterse Neymar'ı da getirse bu fikrim değişmeyecek. Maça giden kombine alan da net enayinin alasıdır.

Belhandaya verilen paralarla bir tane taş gibi ortasaha alınır bir de İmbula kiralanirdi.

Sabri bile akıllı adam çekip gitti takımın boka battığını gördü.

eren derdiyokta gitmeli.duygusal mı diye düşünüyorum hani ama yani çekemeyiz be kardeşim...burakta duygusaldı ama çok denerdi maçta bizi deli etse de...kesinlikle ne 2.forvet ne 3.forvet olur erenden.

Duygusalligini yeyim Erenin.
Takibi varsa defolsun gitsin.

Pektemek>Eren

mariano inş katkı sağlar

doğru dürüst orta açsa bile çok kişiyi sevindirir

DFNeJ7hXUAg-1sw.jpg

Hatırlatmakta fayda var tudor geçen sene lines varken gönderdiğimiz sabri oynatti carole 11 den kesip sağda oynatmadigi adamı linesi oynatmak zorunda kaldı sinan tudor ilk 11 de şans vermiyor diye gitmek istedi selçuk kesip JosUE denedi o ondan beter çıktı Rodriguez hep yedek di eren yedek di yerine podoski yi oynatti bugün ki macta bu saydığım adamların çoğu ilk 11 de sahadaydi tudor ne yapsın bence takımda kalmalı sahip çıkmalıyız bu takımdan gidecekler oyuncular dururken tudorun gitmesi yine onların işine gelecek

o degilde o gomis orda nasil kafayi kacirdi onada az küfür etmedim orda.
arkadas o kafatopu girmeliydi. drogba olsa gözü kapali atardi onu !
onu atsa iyice baski olacak 2 yari, atamayinca anladim bugün bi halt olmayacagini.

Son düzenleme:
yav buraga kurban olsun burak bı macta 10 tane kacırıyor kufredılıyor 2 tanesını yıne atıyordu bu eren pozisyona gıremıyor

Saat 01.17 oldu hala daha ne istifa var ne birşey. Yüzsüzlük ve şerefsizlik bunlarda düzenli hobi haline gelmiş.

Aslında varya sabah işim olmasa Arşivlere girip daha iki hafta önce ''dursun tamam iki senedir bizi süründürdü ama bu sene aklı başına gelmiş akıllı bir takım kurma peşinde ve kendini affettirme amacında ve verdiği her kararda arkasında olmamız lazım diyen yanar dönerlerin listesini çıkarirdimda. O bile değmez onada bir bahane bulursunuz.
Adam hepimizi şeyinde dolandırıyor iki transfer haberi çıkarıyor 3-4 milyon Euro ya alınacak Belhanda yi 9 a alıyo çıt yok.
Hayri ile arda sadi bebelerini kast ediyorsun renktas, onlar FB'nin ajani.

Hatırlatmakta fayda var tudor geçen sene lines varken gönderdiğimiz sabri oynatti carole 11 den kesip sağda oynatmadigi adamı linesi oynatmak zorunda kaldı sinan tudor ilk 11 de şans vermiyor diye gitmek istedi selçuk kesip JosUE denedi o ondan beter çıktı Rodriguez hep yedek di eren yedek di yerine podoski yi oynatti bugün ki macta bu saydığım adamların çoğu ilk 11 de sahadaydi tudor ne yapsın bence takımda kalmalı sahip çıkmalıyız bu takımdan gidecekler oyuncular dururken tudorun gitmesi yine onların işine gelecek
yok abi ya Tudorda taktik namına bişey yok temizliğini yapsın ilk 5 hafta oynatsın takımı ki oynatamayacak sonra yallah

Son 3 ayda 'Elveda' dediklerimiz

������ Riva
������ Florya
������ Abdi İpekçi
������ Ergin Ataman
������ Bruma
������ Wesley
������ Podolski
������ Micov
������ UEFA
Adam resmen bitirdi Galatasaray ı

Yıl 2006, henüz bilgisayarım ve internetim yok. Bir arkadaşımın bilgisayarında Numb'ı duyuyorum ilk defa, tabi henüz bundan haberim yok. Hiçbir şey anlamıyorum ama solistin sesi ve tarzı beni çok etkiliyor. O arkadaşıma gittikçe dinlemeye devam ediyorum ve nihayet 2007'de ilk bilgisayarımı alıyorum. Ama bu kez de internet eksik. Neyseki Numb ve One Step Closer'ı bir CD ile kendi bilgisayarıma aktarabildim ve birkaç ay internet gelene kadar onları istediğim zaman dinleyebildim. İnternetle beraber sesini duyduktan bir yıldan fazla bir süre sonra adını da öğrendim. Hiçbir Türkçe şarkının sözlerini tamamen bilmezken ilk ezberlediğim şarkı da Numb oldu. Tabii diğer şarkı ve albümlerine de eriştim. 1-2 yılda tüm diskografiyi ezberlemişimdir. Böylelikle Chester, Rock&Metal dünyasına giriş yapmamı, dinlerken kendimi bulduğum bu türü ve şu anki vazgeçilmez hobilerimden birini keşfetmemi sağladı. Hatta şu an en yakın arkadaşımı tanımama da vesile oldu. Gerçi lisede aynı sınıftaydık, mutlaka tanışacaktık ama belki de şu an aramızdaki bağların bu denli güçlü olmasının temel sebebi kendisidir. Aradan yıllar geçti ve dediğim gibi beni Rock&Metal dünyasına sokan kişi, son albümüyle beraber bu dünyadan ayrıldı. Tabii doğal olarak bu bizi üzdü ve tepki gösterdik. Ama kendisi bugün gerçek dünyadan da ayrılmayı seçti. Son albüm için neredeyse tüm hayranları tarafından aldığı yoğun eleştirilerin bundaki payı nedir bilmiyorum ama keşke böyle bitmeseydi. Hala inanamıyorum, çok şaşkın ve üzgünüm.

Güzel bir anekdot renktas :)

Aynen ben de hala cok saskinim, daha gecen hafta yeni dinleme sansi bulmustum yeni albümü ben de pek begenmemistim acikcasi eski albümlerle kiyas dahi edilemeyecek sekilde bulmustum.

Cok sorunlari varmis, cocuklugunda büyük sorunlar yasamis ve cinsel istismara maruz kalmis. Agir depresyon sorunlari vs varmis. Herkes basarili sarkiciyi görüyor ama adamin background hikayesi cok üzücü seyler barindiriyor. Bana kalirsa en güzel söyledigi sarki Breaking the Habit cünkü bu sarkinin icinde kendisini buluyormus. Hatta sarkiyi kendisinin yazdigini düsünenler vardi hayatina ve yasadiklarina uygun sözleri oldugu icin ama Mike Shinoda yazmis. Canli falan söylediklerinde cok güzel oluyor sesinde farkli bir ton öne cikiyor akustik versiyon olarak söylüyordu hep.

Bu sene konserlerine gitmek istiyordum 2 arkadasla, vay be Chester'i canli dinleyemeden göctü gitti aramizdan. Hem Galatasarayimizin elenmesi hem de Chester'in ölümü üzdü beni bugün. Haberi duydugumdan beri LP sarkilari dinliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt