Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahh gitti, takımı seviyor ayağına yatıp sülük gibi yapışanlardan bir tanesi de oydu. Gram Galatasaray sevgisine inanmıyorum. O kadar adam GALATASARAYLIYDIYSA gitsin jübilesini yapsın.

Uyanık aga adam uyanık biliyordu yük kendine kalacaktı selçuk tan önce. Yoksa sabri ne yapar eder takımda kalırdı

yok abi ya Tudorda taktik namına bişey yok temizliğini yapsın ilk 5 hafta oynatsın takımı ki oynatamayacak sonra yallah

bence tam tersi kadro bi düzelsin baska türlü konsulmaya baslanacak.
garantisi yok tabiki ama biraz önce kendin dedin bu hiyarlar toplulugu kim oynatablir.
cogu zeka yoksunu. örnegin ahmet.

harbiden eren buragın tek tırnagı etmez.adam kaçırsa da çok deniyodu.

Bu kadar iğrenç kadro varken Wesley i sattınız ya . Eserinizle gurur duyan tescilli hainler

Burak gelsin on tane kaçırsın diyecem ama bu ortasaha ile pozisyona bile giremez :( rezalet haldeyiz

Tudoru taraftar istedi diye elestirmek ayip oluyor demeye getiren var yav.
Iyi bari ikinci lige düsürsün belki ondan sonra tepki veririz.

Bana kızabilirsiniz ama ben tudorun yetersiz olduğunu bilsem bile kalmasından yanayım. selçuk pisliğinin pestilini çıkaracaktıysa varsın bu sene de başarısız olalım. O futbolcu geçinenlerin eski göbekli halleri aklıma geldikçe ve idmanda nefeslerinin kesildiğini gördükçe bu sene zaferle değil bu embesillerin acı çekmesiyle zevk alıcam. Kaldı ki kaçtane gitmez dediğimiz oyuncu varsa bir anda gitti ona bile değer. Arada Sneijder kaynadı ama ben şuanki takımı eski takımın devamı olarak görüyorum ve madem takımı yapılandırıyor, bütün tranferler tamamlandıktan sonra oynattığı 5 maçı görmek istiyorum. Bu iki maçtaki sabotajcıları değerlendirmeye almıyorum. Bendeki kredisi 5 maç ama yine de kötümserim orası ayrı.

Muslera
Mariano Maicon X X
X X
X Belhanda X
Gomis

5 net transfer lazım bu takıma. Başkan ve teknik direktör de lazım tabii.

Güzel bir anekdot renktas :)

Aynen ben de hala cok saskinim, daha gecen hafta yeni dinleme sansi bulmustum yeni albümü ben de pek begenmemistim acikcasi eski albümlerle kiyas dahi edilemeyecek sekilde bulmustum.

Cok sorunlari varmis, cocuklugunda büyük sorunlar yasamis ve cinsel istismara maruz kalmis. Agir depresyon sorunlari vs varmis. Herkes basarili sarkiciyi görüyor ama adamin background hikayesi cok üzücü seyler barindiriyor. Bana kalirsa en güzel söyledigi sarki Breaking the Habit cünkü bu sarkinin icinde kendisini buluyormus. Hatta sarkiyi kendisinin yazdigini düsünenler vardi hayatina ve yasadiklarina uygun sözleri oldugu icin ama Mike Shinoda yazmis. Canli falan söylediklerinde cok güzel oluyor sesinde farkli bir ton öne cikiyor akustik versiyon olarak söylüyordu hep.

Bu sene konserlerine gitmek istiyordum 2 arkadasla, vay be Chester'i canli dinleyemeden göctü gitti aramizdan. Hem Galatasarayimizin elenmesi hem de Chester'in ölümü üzdü beni bugün. Haberi duydugumdan beri LP sarkilari dinliyorum.
ben 1 senede 2 büyük acı yaşadım müzisyenler açısından.george michael ve harun kolçak....kötü bi sene oldu...

Ben dayanamıyorum yine yazmaya karar verdim
Muslera : Ne diyelim bu adama şimdi biz ben gidiyorum ne bok yerseniz yeyin dese haklı
Linnes : Vasat
Maicon : İyiydi
Ahmet : Bir stoper hala havadan gelen topun sektirilmeyeceğini bilmiyorsa Galatasarayda yeri yok
Carole : Olmaya beyin hücreleri
Selçuk : Sakırtlak gibi yapıştı
Tolga : koşmaktan başka işe yaramıyor bu 2 milyon alıyordu dimi
Sinan-Yasin : Bu ikilinin birbirinden farkı yok oğlum siz kimsiniz sizin sahada havalarınız k
Belhanda : Daha iyi olacağını düşünüyorum
Gomis : O da daha iyi olacak inşallah
Tudor : Buna saydırasım geliyor sonra yukarıda yazdıklarıma bakıyorum 4 kişi hariç herkese gömmüşüm sonra vazgeçiyorum gidecekse bile temizliği yapıp gitsin
Dursun : Ben buna sövüp ceza yemekten bıktım daha bişey demicem yağlı suratına sıçtığıma
Helal olsun reis

saffet yazsın bırakın.terim gittiğinden beri öter durur.

Brumayı - Sneijderi gönderdin . Avrupadan elendik . Bi tarafına kına yakarsın artık Tudor efendi . Sneijder sisteme uymuyormuş . Senin ortalarını Maicon un yaptığı sistemini ......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt