Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Gelen teknik direktör 1 seneyi geçtim, 6. ayı zor görüyor artık. Ulan hepsi mi kötü şimdi bunların ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında varya sabah işim olmasa Arşivlere girip daha iki hafta önce ''dursun tamam iki senedir bizi süründürdü ama bu sene aklı başına gelmiş akıllı bir takım kurma peşinde ve kendini affettirme amacında ve verdiği her kararda arkasında olmamız lazım diyen yanar dönerlerin listesini çıkarirdimda. O bile değmez onada bir bahane bulursunuz.
Adam hepimizi şeyinde dolandırıyor iki transfer haberi çıkarıyor 3-4 milyon Euro ya alınacak Belhanda yi 9 a alıyo çıt yok.
Güzel bir anekdot renktas
Aynen ben de hala cok saskinim, daha gecen hafta yeni dinleme sansi bulmustum yeni albümü ben de pek begenmemistim acikcasi eski albümlerle kiyas dahi edilemeyecek sekilde bulmustum.
Cok sorunlari varmis, cocuklugunda büyük sorunlar yasamis ve cinsel istismara maruz kalmis. Agir depresyon sorunlari vs varmis. Herkes basarili sarkiciyi görüyor ama adamin background hikayesi cok üzücü seyler barindiriyor. Bana kalirsa en güzel söyledigi sarki Breaking the Habit cünkü bu sarkinin icinde kendisini buluyormus. Hatta sarkiyi kendisinin yazdigini düsünenler vardi hayatina ve yasadiklarina uygun sözleri oldugu icin ama Mike Shinoda yazmis. Canli falan söylediklerinde cok güzel oluyor sesinde farkli bir ton öne cikiyor akustik versiyon olarak söylüyordu hep.
Bu sene konserlerine gitmek istiyordum 2 arkadasla, vay be Chester'i canli dinleyemeden göctü gitti aramizdan. Hem Galatasarayimizin elenmesi hem de Chester'in ölümü üzdü beni bugün. Haberi duydugumdan beri LP sarkilari dinliyorum.
futbolcular yolluyor ama tudor topcuları yolladı hataları oldu tabı ama cöplerı yollaması ıcın bıle 1 sezon sabredılmelı belkı adam selcugu falanda yollarGelen teknik direktör 1 seneyi geçtim, 6. ayı zor görüyor artık. Ulan hepsi mi kötü şimdi bunların ?
lucescunun yardımcılığı teklif edilecek kesin
yok abi ya Tudorda taktik namına bişey yok temizliğini yapsın ilk 5 hafta oynatsın takımı ki oynatamayacak sonra yallah
Tudoru taraftar istedi diye elestirmek ayip oluyor demeye getiren var yav.
Iyi bari ikinci lige düsürsün belki ondan sonra tepki veririz.
Aha buraya yaziyorum geldiginde bende olumlu baktim, bakmana gerek yok aha söyledigimin arkasindayim.Kenan reyis eleştirmek ayıp oluyor demedi kimse, beni kastediyorsan mesajımda eleştirim açık zaten. Ama bu adamı biz istedik sanki zamanında biz istememişiz gibi kendimizi kenara sıyırıp sallamaya gerek yok dedim. Yalan da değil, transferlerde de aynı, oyuncuyu isteriz isteriz. İyi çıkarsa biz istemiştik, kötü çıkarsa sanki hiç istememişiz gibi bunu alanın bilmem aklını maklını diyoruz. Geçmiş arşivleri açsak ve şuanki yorumlarla karşılaştırsak birçoğumuz geçmişte yazdığı mesajlardan kendisi utanır. Eleştiri illaki olacak ve olmalı hatta bu takım eleştirilmeyecekse zaten hepimiz bitkiyiz aklımız yok demektir.
Bu kadar iğrenç kadro varken Wesley i sattınız ya . Eserinizle gurur duyan tescilli hainler
belki yeni gelen oyuncularla ve temizlik sonrasi isler farkli olmaya baslar.futbolcular yolluyor ama tudor topcuları yolladı hataları oldu tabı ama cöplerı yollaması ıcın bıle 1 sezon sabredılmelı belkı adam selcugu falanda yollar
aynen bende . Mahalle takımına elendik şaka gibi .Sizi bilmiyorum ama ben uyuyamayacağım bu gece. Sinirden ve acıdan duvarları yumruklayasım var
Ben bu tdleri anlamiyorum ulan ztn selcuk denen virusu kovsan taraftarin gonlunde taht kuracaksin ne diye bu selcuk israri bizim gormedigimiz neyi goruyorlar bu adamdafutbolcular yolluyor ama tudor topcuları yolladı hataları oldu tabı ama cöplerı yollaması ıcın bıle 1 sezon sabredılmelı belkı adam selcugu falanda yollar
hocalık yaptı da piyasadan silindi. lucescu gibi bi ismin altında çalışmayı kabul eder bence. takımın sorununu sportif direktörle çözeceklerini sanıyorlarsa geçmiş olsunsanmam geri göreve geçmez hocalık yaptı sonuçta bu kulüpte. muhtemelen abdürrahim albayrakın yaptığı işi teklif edecekler idari menejer mi ne neyse artık