Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni hoca getirilip transferler onun isteği doğrultusunda devam etmeli yoksa problem olur. yasin selçuk konusunu yönetim t.direktöre bırakmadan kendisi halletmeli ve yerlilerin birçoğu yollanmalı

alacağımız getirebileceğimiz en iyi transfer fernando-imbula olur. iyi bir önlibero geldikten sonra kimse ben bu isimleri istemiyorum demez zaten.

Transfer yapılmazsa yeni hoca gelene kadar ligi de kaybederiz. Seneye CLye gidebilecek bir kadronun temeli atılmalı transfer dönemi bitmeden.

Su Dursun Ozbek bu klube baskan oldugundan beri sinir stres hastasi olan, depresyon geciren hastalarin tuttugu takimlara bakalim emin olun yuzde 50nin uzerinde bir oranda Galatasarayli cikar.

Galatasaray hayatimizin her yerinde, her saniyesinde. Ve suan Galatasaray demek ne yazik ki huzun demek aci cekmek demek. Yani biz fanatik Galatasaraylilar olarak hayatimizin her aninda bu surekli keder ve uzuntu ureten bir mekanizma ile basbasayiz.

Iyi dikkat ederseniz is hayatinda ve ozel hayatta basarili ve mutlu oldugunuz zamanlar genellikle Galatasarayin da basarili ve guclu oldugu zamanlara denk gelmistir. Ben bir saglik calisani olarak bu saatten sonra hayatinin her aninda Galatasaray olan bir insanin akil sagligina ne yazik ki kefil olamam.

alacağımız getirebileceğimiz en iyi transfer fernando-imbula olur. iyi bir önlibero geldikten sonra kimse ben bu isimleri istemiyorum demez zaten.

Transfer yapılmazsa yeni hoca gelene kadar ligi de kaybederiz. Seneye CLye gidebilecek bir kadronun temeli atılmalı transfer dönemi bitmeden.
transfer yapılmasına engel değil t.direktör değişikliği 2-3 günlük iş. ayrıca imbula fernando transferlerini son aşamaya getirir yeni t.direktöre sunarsın. artık avrupa treni kaçtı lig uzun maraton transferde aceleci değil titiz davranılmalı

773515cb87483b12ac0a54df30f601bd.jpg

takımı zor günde bırakıp tüpçüye kaçan adam geleceğine yılmaz vurala razıyım. En azından ya yıkar geçer yada en kötü bu halde oluruz

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı kulüpte görev yaptığı dönemde Rijkaard'ın ardından Fatih Terim'e teklif götürdüklerini ancak Terim'in "Türkiye'de çalışmak istemiyorum" diyerek teklifi geri çevirdiğini söyledi.

Fatih Terim ile yaptıkları görüşmeyi açıklayan Polat, "Rijkaard geldiğinde kimse geleceğine dahi inanmıyordu. Ama kimyası tutmadı. Sonra Fatih Hoca ile Boğaz'da Yiğit Şardan'ın teknesinde buluştuk. Sana ihtiyacımız var dedik. Teklifinize teşekkür ederim ama şu anda teknik direktörünüz var dedi. Ben onu göndereceğiz dedim. O zaman tamam dedi. Bir gün sonra da Rijkaard'ı gönderdik. Sonra ben Fatih Hoca ile bir kez daha bir araya geldim. Türkiye'de çok açılar çektim. Artık Türkiye'de çalışmayı düşünmüyorum dedi. Sonra 2 ay geçti Ünal Aysal ile çalışmaya başladı. Daha ne söyleyeyim." dedi.

La koskoca 30 milyon taraftarı olan takımda bir tane Adam yokmu şunu istifaya davet edecek. Nerde bu aposu dürüst ü süren i nerde lan

Diyecek bir şey bulamıyorum

UEFA 3. ön eleme aşamalarına en yüksek UEFA puanıyla giren Galatasaray, en düşük puana sahip Östersunds'a elendi.

Tolga bizimle 27 maca cakmis ne bir golu var ne de assisti saka gibi
Orta sahaya bir tane 1.80 cm boyunda kazık çaksan, 27 maçta tesadüfen 4-5 tanesi o kazığa çarparak ya gol yada gol pası olurdu.
Üstelik böyle futbolculukla uzaktan yakından alakası olmayan adamlar 2 milyon Euro yıllık maaş alıyor.
Türkiye'nin en iyi üniversitesinin en iyi bölümünden mezun olup,master ve doktora yapıp bütün ömrün boyunca çalışıp bu paranın onda birini kazanamazsın.

Juventus u sevip atan takım kupanın en dandik kulübüne elendi.

Film yapsan ödül alır dramada

takımı zor günde bırakıp tüpçüye kaçan adam geleceğine yılmaz vurala razıyım. En azından ya yıkar geçer yada en kötü bu halde oluruz

Takımı zor gününde bırakıp mı?Ulan Fatih hoca giderken takım liderdi ligde.Şampiyonlar ligindede 1 yada 2 mağlubiyeti vardı.Son 2 sezondada şampiyon olmuştu.İnsanda biraz utanma arlanma olur.Sizin gibi değer kıymet bilmeyen adamlara DURSUN VE TUDOR müstehak.

Takımı zor gününde bırakıp mı?Ulan Fatih hoca giderken takım liderdi ligde.Şampiyonlar ligindede 1 yada 2 mağlubiyeti vardı.Son 2 sezondada şampiyon olmuştu.İnsanda biraz utanma arlanma olur.Sizin gibi değer kıymet bilmeyen adamlara DURSUN VE TUDOR müstehak.
6 yemiştik realden
1 yada 2 mağlubiyetten biri o
Ayrıca transfer döneminde terim
Bildiğin takımı baltalamıştır
Balık hafızalı olmayın.

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt