Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk İnan, sahada kaldığı 78 dakikada girdiği 3 ikili mücadelenin sadece 1 tanesini kazanabildi, top çalamadı ve 10 hatalı pas yaptı.

via FutStats

Selçuk İnan, sahada kaldığı 78 dakikada girdiği 3 ikili mücadelenin sadece 1 tanesini kazanabildi, top çalamadı ve 10 hatalı pas yaptı.

via FutStats

şaka olarak söylemiyorduk. anadolu'nun herhangi bir takımına koysan ilk 11'e giremeyecekk adam bizim merkezimizde görev yapıp yılda 3.3m euro kazanıyor.

Dün istesek 180 dakika oynasaydik oyunu plani olmadikca hic gol atamayiz. Ben Tudorun nasil futbolla sampiyon olmak istedigini anlamis degilim. Topu cezasahasina sisirmekten baska birsey görmedim ben

İki şey söylemek istiyorum.Birincisi böyle bir rakibi elemek için hoca olmasına gerek yok.Tudor nekadar vasat hocada olsa saha içindekiler ortaya karakter koyup turu geçmelilerdi.İkincisi ise Sineijder olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu diyenlere.Sineijder ilk maça 2-3 kala gelmedi mi kampa?Hangi antrenmanla bu maça çıkıp maçı aldıracaktı.Bu yönetim hocaları yem etmeyi şuana kadar çok iyi başardı.Getirdikleri tüm hocalar aynı vasatlıkta ve sanki her olumsuzlukta götü kurtarmak adına harcanabilecek isimler.Sizce tesadüf mü bu?Tamamen yönetime odaklanmalıyız.Tudor vs hikaye

millet takmış oyun planı falan diyo selcukla yasinle calıkla ne oyun planı yapıcan ki bunlarla bu kadar oluyo işte

ya bizdeki bazı oyuncular Östersunds'ta ilk 11 oynayamaz asıl bakılması gereken tablo bu

gönderilmeli dediğimiz bu çöplerden 6 sı bu turda ilk 11 çıktı elenmemize şaşırdınızmı cidden ?

DE4q3R6W0AESE73.jpg

Şu fotoğraftaki 15 topçunun bir daha Galatasaray formasıyla sahaya çıkmasına dayanamam ben yeter artık

Bari sen yapma ya.

sent via GSC

Katılmayabilirsin bir şey diyemem,Galatasaray belki tarihinde ilk kez Temmuz ortasında Avrupa'ya veda ediyor biz hala gönderilen futbolcuları konuşuyoruz.Giden gitti abi ne yapalım ne desek de yapsak da gelmeyecek ki öncesinde de durum farklı değildi ondan kısmen bağımsız olarak.Bir yorumunu çok beğendim,8 tane oyuncu alıyorsun geçen yaz 1 tanesi ilk 11'de değil.Bence bunu konuşmalıyız yani Dursun ve yönetimini.

Reçete:
Mert
Denayer
Strinic
Fernando
İmbula
Feghouli
Campbell
Bize 5 transfer yetmez.

Acı olan ne biliyor musunuz renktaşlar? Böyle bir elenme sonrası genelde rakip takım taraftarları dalga geçer, sataşır ancak bu sefer etrafımdaki Fenerbahçeli Beşiktaşlı arkadaşlar dalga bile geçmiyor. O derece rezil rüsva bir takıma sahibiz ve yönetim tarafından yönetiliyoruz. Rakipler bile bunun farkında.

Takım 4 yıldır düzgün, şöyle akıcı bir hücum futbolu oynayamıyor. En son Mancini döneminde iç saha maçlarında çok güzel futbol oynuyorduk. Deplasmanda bitik bir takım oluyordu aynı takım.

Geriye baktığımızda özellikle Hamza döneminde bu takım miadını doldurmuştu. 4. Yıldızı taktık şampiyon olduk ama o şampiyonluk bizden çok şey götürdü maalesef. Şampiyon olduğumuz yıl kadroda revizyon yapmalıydık. Biz gittik Jem Karacan, Bilal, Carole falan aldık. Melo'yu Telles'i gönderdik yerine adam almadık. Biz hala o sezonun sancılarını çekiyoruz.

Geçen sezon toplamda nerdeyse 20 milyon Euro harcadık. Bu bile düzgün bir takım kurmaya ( en azından 3/4 tane sağlam adama) yetecek para. Ama aldığımız adamların nerdeyse hepsi yanlış.

Bu yıl para var revizyon gerçekleşecek belli ama bu Tudor hiç güven vermiyor maalesef. Tudor kalsın tüm çöpleri yollasın yeni transferleri yaptırsın diyeni anlıyorum ama teknik adamlık ve adam yönetimi konusunda bence çok yetersiz. Oyun okuma ve taktik bilgisi açısından da yetersiz. Şu ana kadar gösterdiği tek olumlu şey alınan futbolcular ve istediği futbolcular oldu. Bilmiyorum ama böyle bir revizyona girmişken takımı kendisine emanet etmek büyük risk taşır...

Son düzenleme:
Galatasaray gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa kesin olarak 4. torbada yer alacak.

sonunde asansör takımlar torbasına da gireceğiz ne mutlu bize.
en son ne zaman 4. torbadan katıldıydık hatırlayan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt