Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapsalardı renktaş, ben ellerini mi tuttum ki.kimse şino kurtarır demiyor.dürüstçe cevap ver..şino gitmeyip 10 milyon verilen Belhanda yerine 2 orta saha veya 1 orta saha 1 kanat alınsaydı takım çok daha iyi olmaz mıydı? herkesin isyanı öncelikli transferler yerine direk şinonun gönderilmesi.
Konu şu selcugun prandelliyi nasıl yediğini herkes biliyor
Madem disiplin istiyordun o zaman tudorun arkasında duracaksın
Ayhandan canavar yarattığı biliyorum ama
Ayhaninda son şansı idi o
Selçuk doymuş kaşar olmuş bir oyuncu
O olduğu sürece başarı imkansız
Koskoca klübu selçuk efendi elinde oynatıyor
Yav hiçbir Türk antrenör gelmesin. Gelenlerin hepsi yabancı düşmanı. Puel var Roger Schmitd var. Kaliteli adamlar getirsinler. Tudorla olacak gibi durmuyor.
iyi işte.herkesin isyanı buna.öncelikli transferler olmadan şino gitmemeliydi.sen hamlelerini yaparsın ve hala bütçen kaldıysa şinoyu da gönder.Yapsalardı renktaş, ben ellerini mi tuttum ki.
Benim zaten Belhanda konusunda fikirlerim sabit.
En büyük parayı orta sahanın ortasına ayırmalıydık. Transferde de öncelik orta sahanın ortası olmalıydı. Öte yandan, eğer bu kadar para gömüyorsak, o transferin tutmama ihtimali olmaması gerek. Gelirse kesinlikle katkı verir diyebileceğin adamlar olmalıydı. Belhanda bu tanıma uymuyor. Belhanda ciddi kumardı, hala elimizde patlama olasılığı var.
Bunu ben daha önce de söyledim ama birileri hala anlamıyor. Belhanda'yı ben olsam a-l-m-a-z-d-ı-m. (Sana itafen yazmadım ama yanlış anlama)
Ama alınmış artık. Destek vermek düşüyor bize de.
Puel de iyidir.Roger Schmidt Burak'in takimina gitti.
bize 2 tana ortasaha lazımMax Kruse nin 15 Milyonluk ayrilma opsiyonu varmis. Cer cöpe para yatiriyoruz, Belhanda denen ne idügü berlisiz adama 10 Milyon baglayan bir kulübüz.
Bari böyle adamlara verelim paralari. Al sana 5 sene oynar tas gibi futbolcu.
Magath niye kimsenin aklına gelmez acaba. Eleman tam manyak.
belhanda öyle böyle degil acayip girdi bize
satsan satamazsin da artik 3 sene mecbur karnini doyuracaksin
schalkede bile tutunamayan adami kurtarici olarak getirirsen böyle olur iste
geçen yaz da gündemdeydi.Eren+Serdar için 8 vereceğine direk bu adamı alsaydık takım olumlu yönde 2 katı etkilenrdi.Max Kruse nin 15 Milyonluk ayrilma opsiyonu varmis. Cer cöpe para yatiriyoruz, Belhanda denen ne idügü berlisiz adama 10 Milyon baglayan bir kulübüz.
Bari böyle adamlara verelim paralari. Al sana 5 sene oynar tas gibi futbolcu.