Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim futbolcular onu daha gelmeden yollarlar.
Magath niye kimsenin aklına gelmez acaba. Eleman tam manyak.
bize 2 tana ortasaha lazım![]()
Ben öyle düsünmüyorum. Ondaki teknik hicbir oyuncumuzda yok bu kadroda. Hertürlü satarsin yine.
Daha mac yapmadan Belhanda´ya neden takti bu taraftar anlamiyorum.
Belhanda´nin ortasinda Gomis atsaydi golü, Belhandaaaaa diyecekti herkes.
3 antrenmanla cogu capsizdan iyi oynadi yine de.
Kadro kalitesi otursun zaten öyle yada böyle başarı gelirDerhal kovsunlar diyorum bende zaten. Gram kredisi kalmadi Selcuk´un, zaten bu kimya tutmaz artik.
Selcuk artik bir Mustafa Sarp statüsündedir. Defolup godene kadar da taraftar susmaz.
Hem yillik 4 Milyon Euro alacak bu sene. Hadi göreyim yönetimi. Sen o yillik 4 Milyon´dan kurtul, ben alternatif olarak Musa Cagiran´a da raziyim.
Tabi 2 üst düzey yabanci orta saha alindiktan sonra.
Adam yerine Konup konuşmaya değmez renktaşAynen! Şikeci küfürbaz uzunun akrabası göksel gümüşdağ.
Ve buna tapanlar var.
Çok Teşekkürler. Peki bu yolun kalitesi nasıl ankara çevre yoluna kadar? Virajlımı otobanmı tek şerit mi? Kısacası gidilir mi sen olsan ipsaladan çıksan 6 da akşam İstanbul üzeri mi gidersin gelibolu mu?
Mecbur duracaktudorun arkasında durmaya devam etsin de görsün ebesinin örekesini
bir sey oynadigini göremedim ben
sorumluluk hic almadi bi ara oyundan cikti sandim
ikinci yari kornerler kazanmasak muhtemelen hicbiriniz ismini bile duymayacakti
belhandaya kimse o paralari vermez
kiralasaydik sanki vermeyeceklerdi elemani bize
bosu bosuna 10 milyonumuz gitti
zarar cok büyük
satsan nereye nasil satacaksin ciddi zarar yapmadan
Bu takıma büyük bir temizlik yapılmalıydı.iyi işte.herkesin isyanı buna.öncelikli transferler olmadan şino gitmemeliydi.sen hamlelerini yaparsın ve hala bütçen kaldıysa şinoyu da gönder.
Puel de iyidir.
Mesut Arsenal ile kontrat yenileyecekmis 16 Milyon kazanacakmis yillik.
Fener cok istiyordu ya tahminimce 36 yasinda falan getirebilirler buraya.
Magath Cine gitti, kolay kolay birakmaz Cinliler.Magath niye kimsenin aklına gelmez acaba. Eleman tam manyak.
10 numara dedigin adam maci domine eder, takimi organize eder, pozisyona sokar
ben dün bunlarin hicbirini göremedim
belhanda sola saklandi durdu
ayagina top gelince orta kesti anca
aynisini yasin de yapiyor ama onda o kadar heyecanlanmiyorsunuz