Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelirse Hagi gelsin bari ya da hiç kimse gelmesin top bir hoca olmayacağına göre.

Ben ciddi katki alacagimizi düsünüyorum. Kilit oyuncu olacak iyi bir takimda.

Yeter ki kadro tam bi kurulsun ve basina adam gibi biri gecsin.

Ayrica Belhanda artik oyuncumuz. Onu desteklemeyip de isliklayanlar neyin pesinde?

Daha mac yapmadan mi 10 Milyon zarar edelim, nedir dertleri?

avrupa gitti, lig yarisindan da erken kopariz, önemsiz maclarda beyimiz sov yapar iste anca ayni sinan gibi
sonra da burada bunun fanboylari gelir ölesiye kadar yalar
daha hicbir sey vermeyen bir oyuncuyu ben körü körüne desteklemem
hele ki böyle kapali ve patlamis bir oyuncuyu
belhanda adam gibi topunu oynasin bizim güvenimizi kazansin sonra bakariz

Sneijder´in ilk maclarini cabuk unuttunuz sanirim. Kimse memnun degildi.

2 antrenman yapmis adamin neyini elestirecegiz simdi? E o zaman Gomis de kurtarsaydi takimi?

Muslera da ucmasaydi adamin üstüne?

sneijder kendini kanitlamis bir oyuncu olarak geldi bize kalitesi belli birisiydi
böyle bir adama ben 1 ay da sabrederdim 2 ay da ve takim da müsaitti buna
su anda böyle bir durum yok
sana direk katki verecek oyuncu lazimdi 2-3 ay sonra oynayacak birisi degil
hem isleyen tek yerin olan hücum gücünü bozdun hem milyon dolarlik zararlara soktun takimi
ne gerek vardi simdi buna

Bu Altinordu´nun akil hocasi kim ise, al getir altyapiya, 5-6 sene karisma. Adam gibi bir akademi kurulsun.

Bu modern aletler, footbonaut mudur nedir, ne gerekiyorsa getirin yapin.

Tarla marla kurun, domates toplasinlar filan, beni ilgilendirmiyor. Birsey yapilsin artik.

Ama ciddi adamlarin, ciddi projeleri hayata gecirilsin artik.

Bi hica gelecek, altyapi degisecek, o gidecek, digeri gelecek, o da degistirecek filan. 20 senedir böyle. Biktim artik.

avrupadan da elendik ne güzel di mi
ama takim 2-3 ay sonra düzelir o da belki bunun garantisi bile yok
4-5aydir takimda olup taktik anlamda takima hicbir sey katamayan tudor bizi eminim ucuracaktir
kimsenin süphesi olmasin bundan
yeter ki körü körüne devam yalayalim

Yönetim ve takım değişmeden gerçekleşecek hoca değişikliği felakettir. Hamza sezonu gibi olur. Şampiyon bile olsan 5 senen çöpe gider. Bırakalım Tudor kalsın, takımı değiştirsin, başarırsa ne ala ama başaramazsa yönetim gider.

Hala hoca degisikliginden bahsediyoruz, bu kafayla bizden bir cacik olmayacak zaten. En basta Tudor'dan bir sey olmaz bunu belirtelim. Ama bu yonetimin artik kredisi bitmistir, artik bu saatten sonra hoca degisikligine gidip yeniden bir sans isteyemezler. 2 senede 6 hoca mi harcanir bu nerede gorulmus? Birakalim da sezonu beraber bitirsinler zaten sezon baslamis, artik hersey icin cok gec. Sezon sonu da guzel bir secim olurda kurtuluruz hepsinden.

Yeni baskan, yeni yonetim, yeni teknik heyet.

Son düzenleme:
bu takimdan biranönce gitemsi gereken oyuncular.

selcuk
yasin
sinan
carole

tolga ve linnes yedek olarak kalmayi hak ediyorlar.
cünkü en azindan caba gösterdiler dünkü macta.
digerleri resmen sabote ediyorlar.

bu sezon dördüncü veya besinci macimiz bu simdi
bir tanesinde bile organize atak görebilen oldu mu aranizda?
bunun takimin kalitesi ile bir alakasi yok
senden cok daha kötü olan takimlar bile ne organize ataklar yapiyor
bizim bir tane böyle var mi
ne savunmada ne de hücumda takim olarak bir bütün olarak bir sey yapamiyoruz
hep biresyel yetenek

Telles: 7,5 Mio
Bruma: 15 Mio
Sinan: 4.5 Mio

Valla kim ne derbe desin ama Utkucan'nin transferlinden öyle yada böyle 27 Milyon Euro elde ettik.

Sabır gösterilirse şayet Hagi iyi işler yapabildiğini kendi takımında gösterdi fakat bizim şu aşamada bekleme lüksümüz yok. Bülent Korkmaz'ı ise canı gönülden sevmeyen hiç bir Galatasaray'lı yoktur ama direktörlük için yeterli değil. Tudor gidecekse şayet ismi tartışmalara konu olmayacak biri gelmeli takıma. Bu da şu aşamada Lucescu'dan başkası değil.

Yönetim dışındaki mecralardan herhangi birinde yapılacak değişim beni tatmin etmez. Hala kongre kararı almıyor herif.

dün gaz maz derken ilk 5dk baski kurduk sonra köy takimi hemen dengeyi kurdu
böyle bir sey olabilir mi ya
sen koskoca gssin ama dandik rakibin karisinda hemen oyunu elden veriyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt