Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1341493.gif

ben bile korkarım, bebek ne yapsın :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dediklerine katılıyorum cidden de efendi bir adam. Ağırlaştığı konusunda da haklısın ama kritik müdahalelerde adam bunlardan iyiydi, tabi ki çok daha iyisi lazım ama ben eldekilere kıyasla dedim.

Benim Hakan'in begendim bir yönü vardi, mesela rakip forvet veya hücumcu tam sut cekecegi an bunu iyi sezip araya ayak uzatiyordu. Böylece önledigi cok gol pozisyonu var mesela.

Ama diger yandan o da maalesef ayni digerleri gibi rakiplerin yaninda geziyordu refakatci gibi 1-2m uzak kaliyordu sonra golü yiyorduk. Bizim savunma komple yenilenmeli kac senedir. Serdar Ahmet ile falan olacak isler degil bunlar.

Levent Tüzemen denen hıyar hiç konuşmasın Tudor'u isteyenlerden biriydi. Şimdi taktik bilmiyor diyor. Ozaman bilmiyormuydun

Sırf sabri gönderildi diye saldırıya geçti. Ben Sabri'den haber aldığını düşünüyorum çoğu gazeteci gibi. Selçuk'tan da şüpheliyim

469a435ed15c7657f3f9fd201c04bedf.png

Son düzenleme:
Aptalligin en buyuk kaniti ayni seyi defalarca yapip farkli bir sonuc almayi ummaktir.

Tudor bes para etmez bir hoca ama Tudor gitse dahi birsey degismeyecek.

Aptalligin en buyuk kaniti ayni seyi defalarca yapip farkli bir sonuc almayi ummaktir.

Tudor bes para etmez bir hoca ama Tudor gitse dahi birsey degismeyecek.
değişmese de o hırdavatın suratını görmekten kurtuluruz en azından zaten turşunun suratı bizi yeterince tiksindiriyor

Neymarı anlarim da bu Mbappe ne yapmış da 190m istiyorlar

Piyasa standartlara göre bile çok yüksek rakam

Valla Higuain'nin 100M, Morata'nın 85M'nunu görünce, bu adama 190M artık bana absürt gelmiyor. Monaco da haklı, ben olsam ben de kopartabildiğim kadar kopartırım. İkisini topla, yetenek olarak Mbappe etmez. Ama tarih tabii ki böyle çıkış yapıp sonra sönen oyuncularla dolu, elde patlama olasılığı mevcut biri. Sonuçta bu adamın profesyönel olarak oynadığı maç sayısı bile ortada...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt