Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göz göre göre transfer şikesi yapılıyor. Yüzsüzlüğün böylesini görmedim. Hepiniz .....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Da ayrı kardeş. Maicon'a da ayıp etmişsin

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maiconun yanına yazılacak 2.oyuncu yok bile,Serdar sakatlık riski taşıyor,Ahmet acemi,Donku saymıyorum bile,Korayda uzun süredir as oynamıyor hatta hiç oynamadı bana göre Koray kiralık gitmeli ve Donku fesih etmeliyiz Denayeri kiralamak şart,Maicon hakkında yorumlarım belli herkes ilk maçta gömerken ben kaliteli diyordum bu ligin en iyi stoperi olmak için Pepeyle kapışıcak klasta.

Tudor giderse tahminim:
Yeni bir hoca gelir, takimdaki copler yeni hoca karar verecek diye kalir, 2 mac iyi 3 mac kotu gider, ardindan bu benim takimim degil der, ben olsam soyle soyle transferler isterdim der, takim sezon basi cok kotu calistirilmis der, bu arada yerli cetesi tekrar bilindik taktiklere baslar, son 4-5 hafta kala dursun kovar, secim yatirimi yeni bir hoca gelir.
1 sene kayip, dursun 3 yil daha kalici, takimdaki lesler kalici

Tudor kalirsa tahminim:
Leslerin gonderilmesi sureci devam eder, yerlerine adi gecen transferlerden bazilari gelir, bazilari da alinamaz ve yerlerine daha vasat adamlar gelir, yine tam bir takim olmaz ama takimdaki kimse hocanin arkadindan is cevirmeye cesaret edemez hocanin otoritesi kesinlesir, ilk 5-6 hafta cok zor gecer, devre arasina kadar da zor olmasa da super gecmez, bu sene sampiyon olunamaz ama oyuncuya dayali olmayan takim halinde oyun icin donusum sureci baslamis olur, sezon sonuna dogru takim iyi sinyaller vermeye baslarsa dursun tekrar secilir, bir sonraki sezona donusum tamamlanir, iyi futbol izlenmeye baslanir
Sezon sonuna dogru dahi takim iyi sinyaller veremezse dursun secilemez, yeni gelecek baskan tudorla devam etmez, ama en azindan oyuncuya dayali duzen bitirilmis taze bir takim olur.

Fernando
Feghouli

Açıklansın ilk etapta.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Lemina buyuk hayaldi Imbula kucuk hayaldi ikiside olmayacak.

Fernando
Feghouli
Birde sol bek

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Simdi kiziyoruz ediyoruzda,transferler cok önemli,lig basladiginda yine ayni heycanla takip edecez
Bu rezilligin hesabini futbolcular ödemeli,Tudor konusunda kararsizim,takima bisey vermedi ama biseyleri degistirmek istiyor,simdi mesela fener Löw ü nasil kovdu zamanimda deniliyor ama o günleri iyi hatirliyorum,tüm medya Löw ü yerden yere vuruyordu

Rezilliğin ertesi günü bütün yönetim ölüye yatmış. Başka bir rezillik de hiçbir istifanın gelmemesi.

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı: F.Bahçe'ye teşekkür ediyorum. Ertuğrul Taşkıran ve Melih Okutan'a 1M euro bonservis ödedik. [Radyospor]

763af73019bf6f9f628355594fb73c39.jpg

Dursun için olan tshirti bi moda haline getirmek lazım bircok ürün çıkması lazım böyle hatta

En az 8 adam almamız gerek. Yoksa ligden düşmeme mücadelesini takip edeceğiz.

@Sergen Zeren

5 dk sonra tivibuspor 1'de vitinhonun maçı var

cska-lokomotif

Son düzenleme:
Fatih Terim'in Galatasaray'a gelmesini isteyen taraftarlarımız, #TerimYuvaya etiketine yazıyorlar.

:red: :red: :red: :red: :red: :red:

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı: F.Bahçe'ye teşekkür ediyorum. Ertuğrul Taşkıran ve Melih Okutan'a 1M euro bonservis ödedik. [Radyospor]
Marifetmiş gibi anlatıyor bir de.Uefa anlayınca sadece fb değil siz de got altına gideceksiniz haberiniz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt