Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslanstatisticc yazmış bir şekil duymuşlardır haber videosundan falan

doğru olmamasını ben de umarım tabi

Haber linklerinde bulamadım ama haber videolarında geçmiş olabilir belki.4-5 oyuncu gelecek dedi Tudor bence biz almak istediğimiz adamlardan vazgeçmeyiz de onlar gelmekten vazgeçebilir bir ihtimal.

Mevcut takıma 8 transfer civarı bir kaliteli oyuncu eklenirse şampiyonluğa oynar. 5-6 eklenirse AL'ye katılır. 3-4 eklenirse 8.'lik tekrarlanabilir. Daha azında ise yayıncı kuruluş üzülmesin diye zar zor ligde bırakılır.

Köy takımına elenmemizin üzerinden hemen hemen bir gün geçti ve hala Tudor denen teknik direktör görünümlü şovmen hala takımın başında yazıklar olsun

Marsilya ve Lyon, Galatasaraylı Carole'ün peşinde. (Foot Mercato)

Doğruysa eğer sat sat sat...

c60283d0cbebf1b097d91e06e00b3aaa.jpg

Evren Göz öğlen bağlandığında 1 sol bek,2 orta saha,1 kanat ve 1'de Sinanın gidişiyle forvet diyordu transfer mevkileri için kaleci hariç 5 yapacağız muhtemelen.

Yanlız bana kalsa her türlü o transfer ler şart. Östersunds'a yenilenen; ligde de hezimete uğrar.

Adam gibi kadro kurup direk CL'e gitmek farz...bu kadar kötü sezonlar sonrası.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

egede 5. noktalık deprem olmuş az evvel yine

Bundesliga Cup 2017Maç Sonucu: Galatasaray 1-0 Werder Bremen

DFRnNgNXYAYCZJK.jpg

Genç takımımız kazanmış

Tudor "10 kişinin gelmesi süre istiyor" felan demişti. Gerçek Rakam olabilir ..sallama da olabilir.

10-Maicon/Gomis/Belhanda/Mariano
= 6 (transfer daha gelecek)

Avrupa yok...belki 1-2 isim az gelir...ama yinede en az 5 Transfer yapılır ilk11 için

Carole(2 M),Sinan(3.5 M)bu fiyatlara dehleyelim bu iki adamı sonrada Strinic(2.5M),Mathias(Free),Joel Campbell(3.5 M),Feghouli(4.5 M)
Fıstık gibi kanat transferi operasyonu.

______________Muslera
Mariano___Maicon__AAA___Transfer
_________Fernando__Transfer
Feghouli_____Belhanda_______BBB
______________Gomis

AAA= Serdar / Ahmet
BBB= Garry / Yasin

4 Transfer. (+1 Kanat olabilir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt