Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yorumcuların hep söylediği bir şey var.Yurt dışından gelen oyuncular ilk yıllarında fizik olarak hep diri oluyorlar.Sonra Türk oyuncuların çalışma temposuna uyup zamanla düşüşe geçiyorlar.Carole bu gidişle daha da geri gidecek sanırım...Tudor belki Türk oyuncuları gönderirse bu durumu değiştirebilir.

Her Galatasaray maçından sonra ban yemeye alıştım artık. Bu duruma getirenler utansın ne diyim

Roma Mahrez ile anlasmis. Kulüpler daha görüsüyormus.

di marzio

Fenerbahçeden kuyruğuna teneke bağlanılıp şutlanmış paragöz şimdi bize itelenmeye çalışılıyor.Senelik 1.7 milyondan 3+1 yıllık sözleşme ile Selçuk vol.2 olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Mathias
Olivera

geldi falan diolardı bu herifle ilgili en ufak haber veya foto bile var mı be

Yorumcuların hep söylediği bir şey var.Yurt dışından gelen oyuncular ilk yıllarında fizik olarak hep diri oluyorlar.Sonra Türk oyuncuların çalışma temposuna uyup zamanla düşüşe geçiyorlar.Carole bu gidişle daha da geri gidecek sanırım...Tudor belki Türk oyuncuları gönderirse bu durumu değiştirebilir.
Yabancı sınırı değişmeli tamamen sınırsız olmali bana göre.
Iyi olan kimse o oynasin, dili-uyruğu farketmeden..
Yabancı kuralinin her şekilde aptallik olduğunu düşünüyorum.

Galatasaray'da önceki gün UEFA Avrupa Ligi'nde alınan ağır sonuç sonrasında yönetim olağanüstü toplandı.

Gelecek sezon için iyi bir takım kurmak isteyen ve Galatasaray, Tudor ile yola devam etme kararı almıştı. Transferlerde de Hırvat hocanın talepleri ile hareket eden sarı-kırmızılı yönetim, Östersund'a elenilmesi sonrasında Tudor konusunu masaya yatırdı.*

Maçtan hemen sonraki gece Lucescu ile temas kuran Başkan Dursun Özbek, Rumen hoca ile görüşmeden hemen önce Bülent Korkmaz ile görüştü.Korkmaz'ın Lucescu'nun yardımcılığını kabul ettiği öğrenildi.*

Lucescu ile kurulan temasta Bülent Korkmaz'ın yardımcılığını kabul ettiği ancak oğlu Razvan'ın takımın hocası olmasını istediği bu teklifin ise Dursun Özbek tarafından reddedildiği belirtiliyor.*

Rumen hocanın oğlu konusundaki ısrarından vazgeçmesi halinde Galatasaray'ın Lucescu ile tekrar görüşmesi ve anlaşması bekleniyor.

TURKFUTBOL.COM
Geriden geliyorlar, Tudor ile devam karari alindi cunku.

Okadar dibe vurdukki aslinda bizim sampiyon olmamiz cok cok zor,bjk ve feneri gecmemiz icin onlardan bir gömlek üstün kadro kurmamiz lazim,takim oyunuyla degil ancak kaliteyle basariya gidebiliriz bu sezon,tabi onlarin ne yapacagida önemli,belediyemidir bassak mi tassakmidir,onlari hic saymiyorum,akp talimatiyla Hakem destegi olmazsa bi bok yapamazlar,takimda o kolej havasi vardi,emre belezoglu takimin tek lideriydi,bu havayi bozdular,büyüklerle transfer yaparak tarzini degistirerek yarisamazsin

Yaw Ndiayeye musallat olup West Hamı kızdırmayalım bırakın alsınlar Feghu çok daha gerekli

Yabancı sınırı değişmeli tamamen sınırsız olmali bana göre.
Iyi olan kimse o oynasin, dili-uyruğu farketmeden..
Yabancı kuralinin her şekilde aptallik olduğunu düşünüyorum.

Bir arkadaş yazmıştı forumda.Türk oyuncu yasağı getirilsin diye.Tam bu mihvalde olmasa da Türk oyunculara yatırım yapmamak lazım.Yuksek paralar verip uzun vadeli sözleşmeler yapmamak lazım.Sadece biz değil kim yüksek paralar verip Türk oyunculara yatırım yaptıysa elde patladı.Takim içinde huzursuzluk,taraftara trip, takımı sabote etme, yöneticilere ajanlık,basina haber uçurma vb.sebeplerde de yine hep başrolde Türk oyuncular var.

Bizim uçaklar dünkü maçı görünce stadın üstünden geri döndüler sanırım

1 günlük cezam bitti, fakat hala anlamis degilim neden ceza yedigimi, sözde küfür etmisim. Nerde etmisim kime etmisim bilmiyorum. Ama muhtemelen dursun denen zirtapoza etmisim ve bugün bi kez daha diyorum: fikrim degismedi, halis muhlis biiiiiiip dursun!
ok 1 gun daha cezalandınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt