Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın ırzına geçilmiş hala kadro kurup transfer bekleyen arkadaşlar var, umarım kimse gelmezde daha başka kazık sokulmadan seneye başka bir yönetim ve hoca kadroyu kurarlar.

Sinan Gümüş için Fiorentina 5 milyon Euro teklif etti. (beIN Sports)

Bizde para aklamaya basladik heralde bu parayi kimse vermez buna

5m gibi bir teklif olsa şimdiye gittiği haberini duyardık bence. Bu senenin en güzel haberi olur o paraya satılırsa

Takımın ırzına geçilmiş hala kadro kurup transfer bekleyen arkadaşlar var, umarım kimse gelmezde daha başka kazık sokulmadan seneye başka bir yönetim ve hoca kadroyu kurarlar.

he meydani birakalim kuslara, birde mötü kalkmis diger bi istanbul takima.
3 transfer daha yapmasak bu sezonu izleme zaten en fazla 5ci olursun.
2 sene daha kayip.
ama bu adi gecen 3 oyuncu geldimi her türlü sampiyon olunur.

Son düzenleme:
biz en cok cimbomu sevdik . . .

Aynen öyle, kaç gündür Dursun ve Tudora rağmen heyecan ile takip ettiğim konuya girmedim.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ya transfer zaten hic bir zaman umrumda olmadi ama Galatasaray'in bu durumlara düsmesi gercekten rezillik

Avrupa fatihi Galatasaray en son avrupa galibiyetini 18 Mac önce almis

Ya transfer zaten hic bir zaman umrumda olmadi ama Galatasaray'in bu durumlara düsmesi gercekten rezillik

Avrupa fatihi Galatasaray en son avrupa galibiyetini 18 Mac önce almis
Derdim transfer değil, en azından ortada dolaşan isimler iyiydi. Kendi kendime dedim hiç olmazsa kadro kaliteli olursa dursuna ve Tudora rağmen kendi kendini taşır.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ostersundslu oyuncular bizim coplerin formasini alabilmek için 30 40 dk beklemisler birde.
Tam tersi olmasi lazimdi

Şu turu geçseydik gruplara kadar giderdik diye düşünüyorum. En azından o 6 maçın heyecanını yaşasaydık rezil herifler.

Ali Ece :''Burak Yılmaz'dan rica ediyorum. Trabzonspor'a giderken, Selçuk İnan'ı da alsın götürsün. Galatasaray'a zarar vermeye başladı. Gerilemeyi durdur bari, o da yok. Hep geriler mi bir futbolcu?''

Sıkılan varsa ntvsporu açsın

2004 yılındaki Chelsea-Arsenal maçının 90 dakikasını gösteriyor

Ndiaye geçen sezon nasıldı? 2015/2016 da iyiydi ama geçen sene pek gözüme çarpmadı sanki. 90 dk izleyen oldu mu 3-5 maçını?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt