Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ali ece'de gizli Galatasaray lı herhalde. Babadan bjk lı olup dönek olmamak için bjk lı olan birisi gibi sanki. Sözde Galatasaray lı medya mensuplarından daha çok düşünüyor bizi yıllardır adam.

bari kız yüz verse

Fernando-Badou orta sahası da adam yer.Şu gerizekalılar uefa maçından önce şu transferleri yapsalar böyle kepaze bir durum yaşamazdık.

neyse bari tr kupasından da direk elenelim sadece lig için oynayalım. kadromuz zaten 2 kulvara yetecek kadar geniş bile değil.

off betül demirin albumdeki slowlar harika,dinleyin lan

Sahadakilere bakın müthiş yav

Henry, Pires, Ljungberg, Bergkamp, Toure, Viera,Campbell,Ashley Cole, Lehmanm, Lampard, Makalele, Tery, Gallas, Duff, Gudjohnsen,Mutu

off betül demirin albumdeki slowlar harika,dinleyin lan

oM2eBUX.gif

Başakşehir kupayı alamadı ve bize +1 ön eleme eklendi sonra olanlar oldu... Bu sene bu belediye takımından ağır intikam almalıyız başımıza ne geldiyse bu takım yüzünden geldi.

Sahadakilere bakın müthiş yav

Henry, Pires, Ljungberg, Bergkamp, Toure, Viera,Campbell,Ashley Cole, Lehmanm, Lampard, Makalele, Tery, Gallas, Duff, Gudjohnsen,Mutu

Dün nostalji olarak yayınlanan bir maç vardı Celtic-Barca

Kadro: Puyol,Iniesta,Deco,Ronaldinho,Messi,Henry,Abidal,Yaya toure vardı.Hakkaten efsane kadroymus şuan o kadar iyi değiller bence

Bu takıma 4 yeni oyuncu bide muslerayi saymazsak 6 direk net transfer lazım hani dersin stoper ahmet serdar çok para verdik idare etsin hadi bi nebze onlar idare eder ama başka idare bile edebilecek oyuncu yok özellikle orta ikili ve sol bek ilk 3 transfer bu olmalı

sol açık alacağıma Badou Ndiaye'yi alır Belhanda'yı sola koyardım

Belhanda-Ndiaye-Feghouli
İmbula-Fernando

bu şekilde yapardım

2 transfer daha gelse de aramızdaki gizli dönekleri tekrardan tespit etsek.

sent via GSC

ben sittin sene konusamıycam böyle giderse.gelir mezar daşıma konusur artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt