Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2,w=720,q=low,c=0.bild.jpg

:red:

Dursuna, Selcuga sövün lan. Susmayin . Yokmu küfür edecek babayigit burda.

Unutulmasin istiyorum. Hala baskan ya. Bi insan nekadar yüzsüz olabilir. Selcukta ondan beter .

A Spor'da Bentaleb'in tottenham resimi koydular Ugur cikartamadi :D

Galatasaray'da önceki gün UEFA Avrupa Ligi'nde alınan ağır sonuç sonrasında yönetim olağanüstü toplandı.

Gelecek sezon için iyi bir takım kurmak isteyen ve Galatasaray, Tudor ile yola devam etme kararı almıştı. Transferlerde de Hırvat hocanın talepleri ile hareket eden sarı-kırmızılı yönetim, Östersund'a elenilmesi sonrasında Tudor konusunu masaya yatırdı.*

Maçtan hemen sonraki gece Lucescu ile temas kuran Başkan Dursun Özbek, Rumen hoca ile görüşmeden hemen önce Bülent Korkmaz ile görüştü.Korkmaz'ın Lucescu'nun yardımcılığını kabul ettiği öğrenildi.*

Lucescu ile kurulan temasta Bülent Korkmaz'ın yardımcılığını kabul ettiği ancak oğlu Razvan'ın takımın hocası olmasını istediği bu teklifin ise Dursun Özbek tarafından reddedildiği belirtiliyor.*

Rumen hocanın oğlu konusundaki ısrarından vazgeçmesi halinde Galatasaray'ın Lucescu ile tekrar görüşmesi ve anlaşması bekleniyor.

TURKFUTBOL.COM
Böyle bir senaryoyu Yeşilçam'ın ünlü senaristi Bülent Oran bile yazamazdı.
Tebrik etmek lazım.

Imbula ya kim okadar parayı verir ki? Adam son iki yıldır düşüşte sonuçta.

Sa gece nöbetçisi geldi

suya attıgım çiçekler bana ne zaman dönecek #ahmetkaya yoruldummmmmmm

Kulüp tarihinde ilk kez Temmuz da Avrupadan elenmiş ama adamın keyfine bak.

Defol git lan köyünr Hırvat hıyarı.

sent via GSC

Bu adam bana 1 ay daha verin diye yalvarirken aklinda ucretli izin varmis demekki

ayhan kankisiyle bol bol icip icip dertlesir iste

hiyar ayhan eskidende sevmezdim bunu

Mert Çetin :Maşa falan değildir. İngilizce dil bilgisi kısıtlı maalesef.

Quakerboy

a9a3550b3de87e3ce025035f9b8f7031.jpg

Takiliyor başarılı ekibimiz
Hee kovdum Sneijder'i xd Benden buyuk adami nasil yoneteyim :d
Yok la ne kovulmasi :d Dedim Belhanda, Gomis hazir degil, siz nasil oynatirdiniz falan :d Gider yaptim
Baskan da mal zaten 5 tane daha topcu aldiracam belki 3. oluruz xd
Yalniz bisey diyim. Rakibin adini hala bilmiyom huahuahaha
Neyse kanka Mariano gelsin de Dunya Kupasini alacaz :d
Haa dur o geldi zaten, Fernando gelince aliriz xd
Hadi ben kactim Ayhan'la taraftar tweetlerini okuyup d. gececez biraz xd

Mert Çetin :Maşa falan değildir. İngilizce dil bilgisi kısıtlı maalesef.

Quakerboy
Boş konuşuyor. Mert'in sular seller gibi İngilizcesi yok ama muhabirlerin ve Tudor'un söylediği herşeyi doğru çevirecek kadar bilgisi var. Kasıtlı olarak söylenenleri yumuşatarak aktardı. Bunu yıllardır yapar, doğru da yapıyor kulübün/hocanın imajının iyice zedelenmemesi adına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt