Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kaybeder. . .ben sittin sene konusamıycam böyle giderse.gelir mezar daşıma konusur artık.
Böyle bir senaryoyu Yeşilçam'ın ünlü senaristi Bülent Oran bile yazamazdı.Galatasaray'da önceki gün UEFA Avrupa Ligi'nde alınan ağır sonuç sonrasında yönetim olağanüstü toplandı.
Gelecek sezon için iyi bir takım kurmak isteyen ve Galatasaray, Tudor ile yola devam etme kararı almıştı. Transferlerde de Hırvat hocanın talepleri ile hareket eden sarı-kırmızılı yönetim, Östersund'a elenilmesi sonrasında Tudor konusunu masaya yatırdı.*
Maçtan hemen sonraki gece Lucescu ile temas kuran Başkan Dursun Özbek, Rumen hoca ile görüşmeden hemen önce Bülent Korkmaz ile görüştü.Korkmaz'ın Lucescu'nun yardımcılığını kabul ettiği öğrenildi.*
Lucescu ile kurulan temasta Bülent Korkmaz'ın yardımcılığını kabul ettiği ancak oğlu Razvan'ın takımın hocası olmasını istediği bu teklifin ise Dursun Özbek tarafından reddedildiği belirtiliyor.*
Rumen hocanın oğlu konusundaki ısrarından vazgeçmesi halinde Galatasaray'ın Lucescu ile tekrar görüşmesi ve anlaşması bekleniyor.
TURKFUTBOL.COM
Hee kovdum Sneijder'i xd Benden buyuk adami nasil yoneteyim :d![]()
Takiliyor başarılı ekibimiz
Boş konuşuyor. Mert'in sular seller gibi İngilizcesi yok ama muhabirlerin ve Tudor'un söylediği herşeyi doğru çevirecek kadar bilgisi var. Kasıtlı olarak söylenenleri yumuşatarak aktardı. Bunu yıllardır yapar, doğru da yapıyor kulübün/hocanın imajının iyice zedelenmemesi adına.Mert Çetin :Maşa falan değildir. İngilizce dil bilgisi kısıtlı maalesef.
Quakerboy