Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
Takımın ırzına geçilmiş hala kadro kurup transfer bekleyen arkadaşlar var, umarım kimse gelmezde daha başka kazık sokulmadan seneye başka bir yönetim ve hoca kadroyu kurarlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan Gümüş için Fiorentina 5 milyon Euro teklif etti. (beIN Sports)
Bizde para aklamaya basladik heralde bu parayi kimse vermez buna
Hangi pztesi?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Sinan Gümüş'e Fiorentina Kancası!Sinan Gümüş için Fiorentina 5 milyon Euro teklif etti. (beIN Sports)
Bizde para aklamaya basladik heralde bu parayi kimse vermez buna
Takımın ırzına geçilmiş hala kadro kurup transfer bekleyen arkadaşlar var, umarım kimse gelmezde daha başka kazık sokulmadan seneye başka bir yönetim ve hoca kadroyu kurarlar.
Nöbeti öldürdun rdas herkes oraya yazıyor
Konunun amacı o zatenNöbeti öldürdun rdas herkes oraya yazıyor![]()
Aynen öyle, kaç gündür Dursun ve Tudora rağmen heyecan ile takip ettiğim konuya girmedim.Vallahi de billahi de Heves birakmadilar
Aynen öyle, kaç gündür Dursun ve Tudora rağmen heyecan ile takip ettiğim konuya girmedim.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Derdim transfer değil, en azından ortada dolaşan isimler iyiydi. Kendi kendime dedim hiç olmazsa kadro kaliteli olursa dursuna ve Tudora rağmen kendi kendini taşır.Ya transfer zaten hic bir zaman umrumda olmadi ama Galatasaray'in bu durumlara düsmesi gercekten rezillik
Avrupa fatihi Galatasaray en son avrupa galibiyetini 18 Mac önce almis