Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kolpacı birşeyler yazmış;

DFVGqKwW0AAKMYa.jpg:large

Cenk ile dursun niye fransaya gittiler?
Hadi ingiltereye gideceklerini anladik da niye fransa?
Imbula feghouli ingilterede ama fransada kim var?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

bu tudor dursundan bile daha büyük dert olacak başımıza.tarihimizin belki de en nefret edilen hocası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor, bile bile lades olacak. sezona bunla başlarsak sezonu ilk 3 te bitiremeyiz

bu tudor dursundan bile daha büyük dert olacak başımıza.tarihimizin belki de en nefret edilen hocası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor, bile bile lades olacak. sezona bunla başlarsak sezonu ilk 3 te bitiremeyiz

Bu sezon ne yaparsak yapalim basari gelmeyebilir zaten, resmen sil bastan takim olusturuluyor konusulan adamlar da gelirse

Ama en azindan su yillardir musallat olan, kulupte at oynatan oyuncu cetesi temizlenmis olur

Adamin yaptigi degisikliklerde %90 herkes mutabik, o yuzden 1 sezon sabredilmeli, daha oyuncular birbirine alisacak falan

Su asamada baska birini getirsen bence daha kotu olur, yeni gelen adam bu benim takimim degil diyecek, transferler yanis yapilmis diyecek, sezon basi calistirilmamis diyecek

AÇIKLA YÖNETİM: Bruma'ya Beşiktaş maçından sonra gelen 22 milyon Euro'luk teklifi reddettiniz mi etmediniz mi? -selman

Şu adami sikayet edin hesabini falan kapattiralim sinir oluyorum söylediklerine bakın

Milan Bayern'i resmen ezdi, 4 0 bitti

Hakan 60da oyuna girdi, iyi oynadi ve guzel de bir gol atti

Milan gumbur gumbur geliyor

Alakası yok.
Bahsedilen adamlar alınırsa başarılı olacağına eminim.

Basın öyle iğrenç bir mekanizma ki hiç bir sorumluluk almadan herşeyi söyleme hakkını kendilerinde bulabiliyorlar. İnsanların özel hayatından tutun, mesnetsiz iiddialarla düşene vurmaya kadar reyting için herşeyi yaparlar.

Şu an Galatasaray taraftarının tepkisini suistimal ediyorlar. Çok fazla sizi sinirlendiren iddia ve haber göreceksiniz kısa vadede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt