Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin yapacağınız en iyi iş istifa edip gitmektir. 3 tllik adamlara 5 tl verip de kulübe daha fazla zarar vermeyin şerefsizler.

İmbula için Stoke sorununu aşamayız ve yatar,Badouda çok pahalı ve overrated değmez açıkçası başka bir alternatif vardır umarım

Imbula ve Lemina çok heyecanlandırmıştı beni. Olmazlarsa üzülürüm.
O işler geçti bence hiç bir zaman olası değildi zaten, Stoke hem oynatmıyor hem ederinden fazlasını istiyor, bu çizgilerinden çıkmayacaklar belli. 18 milyonu reddetmişler biz daha iyi ne teklif edebilirizi geçtim bunu bile teklif edemeyiz. Lemina ise kendini kanıtlamak isteyen bir genç değil, bir geçmişi var öyle veya böyle o yüzden Türkiye'yi tercih etmez işin ekonomik boyutu bir kenara.

nevzat yönetimi yine yalama pesinde

Valla reyis yalanı yok yönetimi şuan ben de yalıyorum. Eski takımın UEFA'da bilinçli olarak maçlarındaki satması oluşturmaya çalıştıkları sisteme inanmamı engellemiyor. Cidden bir tek ben mi olumlu düşünüyorum oluşturmaya çalıştıkları sistem hakkında ya. Birine düşman olmuşsak yaptığı iyi şeyleri görmek istemiyoruz, çok seviyorsak da kötü şeyleri... Dursun dursun olalı ilk defa bu kadar üst üste doğru adım atıyor. Sneijder kararları hariç...

en çok bu haberlerin nasıl öğrenildiğini merak etmişimdir çocukluğumdan beri.

bizim medya 40 yıldır aynı!!

şimdi Sevilla yönetimi , bein muhabirlerini arayıp "Ya bein biz var ya önümüzdeki hafta Kjaere teklif yapıcaz" mı diyor hey Allahım ya ! :)

Dünyadaki transferlerin büyük çoğunluğu menajerler veya benzeri aracılarla oluyor. Oralardan haber alan çok. Bir de kulüplerin yayıncı kuruluş, mali kuruluşlar vb. ilişkilerinden düşen haberlerde çok oluyor.

İmbula işi patatese doğru gidiyor...büyük ihtimal adı çıkmamış bir orta saha alınır

--------fernando--------
---BEL10--Zinchenko---

bu orta saha iş yapmazsa neyim stslde oynayacağız netçede

Sabah 10 öğlen 10 akşamda az sonra 10 mesajla destek çıktım çıkacağım ile yaramadığını bilsem de. Çekemeyen de anten taksın. Çok da fifi

Gelmesin renktaş. Takımda Türk kalmıyor yapabildiği bir gaz vermek gazlayabileceği Türk yok takımda... Teknik taktik desen güzel fantezileri var R Madrid maçında baya zevk aldık. Yok abi yok o gelmesin ben anteni takmaya razıyım.

Hayatında benimle futbol konuşma fırsatı yakalamış insanların çoğu beni göstererek, dudaklarını ısırarak diyorki "bir insan nasıl bu kadar futbol bilebilir?" Bense hiç istifimi bozmadan, seviyemi düşürmeden diyorum ki onlara "h...r ordan"

Gelmesin renktaş. Takımda Türk kalmıyor yapabildiği bir gaz vermek gazlayabileceği Türk yok takımda... Teknik taktik desen güzel fantezileri var R Madrid maçında baya zevk aldık. Yok abi yok o gelmesin ben anteni takmaya razıyım.
İtalya'da başarılı futbolu ortada. Orada da Türk yokdu. Real den futbol oynayarak 6 yemeye de razıyım total başarısı ortadayken.
Merak etme ama gelmeyecek zaten. Bizimkisi hayal işi. Başkan olarak gelir gelirse bir gün zaten.

İtalya'da başarılı futbolu ortada. Orada da Türk yokdu. Real den futbol oynayarak 6 yemeye de razıyım total başarısı ortadayken.
Merak etme ama gelmeyecek zaten. Bizimkisi hayal işi. Başkan olarak gelir gelirse bir gün zaten.

Dürüstcesini söyleyim. Ben tüpçü meselesinden dolayı aşırı kızgınım. Ama adam doğuştan lider. Galatasaraydayken sırf takım için içerde bir şube var içerisinde çalışan bayan anlatmıştı. Şubeye geldi diyor. Aradan on dakika geçti bir baktım ki şubeden çıkmışız elimde dosya gibi birşey adamın peşinde koşturuyorum. Yani öylesine bir lider ki karşıdaki kişiye liderliğini farketmeden kabullendiriyor. Ama o bizim liderimiz olmak yetmedi. Biz onu zayıf yönleriyle de severdik. EGO'sunu tatmin etmek için tüpçüye koşa koşa gitti. Evinde kahvaltı yaparak anlaştılar. Bir gün gelir taraftardan özür diler Galatasaray onun evi zaten. Ama öyle bir EGO'ya ve çıkarcı yapıya sahip ki asla yapmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt