Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.363
Sizin yapacağınız en iyi iş istifa edip gitmektir. 3 tllik adamlara 5 tl verip de kulübe daha fazla zarar vermeyin şerefsizler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernando > İmbula, LeminaImbula ve Lemina çok heyecanlandırmıştı beni. Olmazlarsa üzülürüm.
O işler geçti bence hiç bir zaman olası değildi zaten, Stoke hem oynatmıyor hem ederinden fazlasını istiyor, bu çizgilerinden çıkmayacaklar belli. 18 milyonu reddetmişler biz daha iyi ne teklif edebilirizi geçtim bunu bile teklif edemeyiz. Lemina ise kendini kanıtlamak isteyen bir genç değil, bir geçmişi var öyle veya böyle o yüzden Türkiye'yi tercih etmez işin ekonomik boyutu bir kenara.Imbula ve Lemina çok heyecanlandırmıştı beni. Olmazlarsa üzülürüm.
nevzat yönetimi yine yalama pesinde
en çok bu haberlerin nasıl öğrenildiğini merak etmişimdir çocukluğumdan beri.
bizim medya 40 yıldır aynı!!
şimdi Sevilla yönetimi , bein muhabirlerini arayıp "Ya bein biz var ya önümüzdeki hafta Kjaere teklif yapıcaz" mı diyor hey Allahım ya !![]()
Sabah 10 öğlen 10 akşamda az sonra 10 mesajla destek çıktım çıkacağım ile yaramadığını bilsem de. Çekemeyen de anten taksın. Çok da fifi
İtalya'da başarılı futbolu ortada. Orada da Türk yokdu. Real den futbol oynayarak 6 yemeye de razıyım total başarısı ortadayken.Gelmesin renktaş. Takımda Türk kalmıyor yapabildiği bir gaz vermek gazlayabileceği Türk yok takımda... Teknik taktik desen güzel fantezileri var R Madrid maçında baya zevk aldık. Yok abi yok o gelmesin ben anteni takmaya razıyım.
İtalya'da başarılı futbolu ortada. Orada da Türk yokdu. Real den futbol oynayarak 6 yemeye de razıyım total başarısı ortadayken.
Merak etme ama gelmeyecek zaten. Bizimkisi hayal işi. Başkan olarak gelir gelirse bir gün zaten.