Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğur Meleke: "Selçuk, Yasin, Tolga, Carole, Sinan ve Rodrigues’i bence 7M Euro’luk Östersunds’un hocası bile istemez!"

Kargalar negrodoyla anlasmis galiba

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Arouna Kone : PSV’de oynadığım dönemlerde Galatasaray benimle temasa geçmişti. Ama ben o zamanlar çok gençtim ve gelmemiştim. (beIN Sports)

bizim ligin özeti

Öyle gerizekalı teknik kadro ve yönetime sahibiz ki eminim 2-0lık maçtan sonra olası elenme ihtimaline karşı kamp yeri ve hazırlık maçı programı yapmayı kimse akıl etmemiştir.
Muhtemelen şu anda götüm götüm bunun planını yapıyorlardır.Şu saatten sonra nasıl hazırlık yapacaklar merak içindeyim.

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

B takım ile anca hazırlık maçı ayarlar beyinsizler

2a181527830aad728fc98fa3c3adfe01.jpg

Eren ve tarik ne kadar iğrenç

Bu ne çelişki arkadaş hem Selçuk'a, Tolga'ya laf ediyorlar sonra dönüp yabancı serbestliğini eleştiriyorlar

Yönetim, gitmek isteyen Sinan Gümüş'e izin verdi. (Milliyet)

Yapılan teklifler:

?Fiorentina - 5M €
?Sampdoria - 4.5M €
?Benfica - 3.5M €

3.5 verildigine dahi inanmıyorum buna

Erken seçim olsa ve özbek yine kazansa gorev suresi uzuyor mu?

Dursun Özbek değilde x başka kişi bu erken seçimde seçilirse 3 senelik hakka nasıl sahip olacaksa dursana da bu hakkı vermek zorundasın. Reset atılıyor işte.
Sadece istifa halinde yerine gelen yönetim geri kalan süreyi devralıyor diye biliyorum

Bu Ateş üfleyerek sönmez

seçerler bunu yine.
1000imza zar zor toplandi
Seneye de seçilme ihtimali yüksek.
Sporda ki sonuçlara göre de seçilmez seçilirse. Kongre de ağır toplar spor bölümüne bakmıyor pek bu günlerde. Hayati önemli dönemden geçiyoruz riva+florya+kemerburgaz banka kredileri sıfırlamaya yönelik konusunda. Bu konular kulüp için çok çok çok daha önemli sportif başarıdan. Özel extra bir durum var yani ki adamlar başladığı işi bitirsin mantığı ile seçilecek ihtimali az değil bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt