Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal döneminden sonra ilk defa transfer hamlelerini beğeniyorum.

İyi futbol iyi oyuncular ile oynanır.

Denayer
Strinic/Costa
Fernando
Feghouli
Volkan Şen
Mert Günok

Olmak üzere 6 oyuncu takıma katılacak muhtemelen

Ve kadro:

Muslera
Mariano Maicon Denayer Strinic
Feghouli Fernando Selçuk Volkan
Belhanda
Gomis

Yedekler:

Mert Günok
Serdar
Ahmet
Linnes
Tolga
Yasin
Gary
Eren

Olacak gibi

Dostlar bence volkan transferi yerine bir 8 numara şart diğer olmazsa olmaz transfer de kesinlikle forvet olmalı eren bizim takımda 3 forvet olur son olarak mert gerçekten çöp adam iyi bir şişirem çıkışı yaptı sonra yerlerde bursa da ilk zamanlar onu ilk on bire koyması rahat 9 10 puan kaybettirdi ve Harun teslim ettiler kaleyi

Bir hızlı genç Afrika kökenli forvet bulmalıyız. Scout transferi olsun ucuz.

Feghouli nın 3.75
Bizim 3.2 verdiğimiz
Transferin 3.5 e biteceğini söylemiştim
Bilişim cağında bu bilgilere basının bu kadar geç ulaşması entresan
Oyuncu kanadı bittiğine göre sıra westhamla fesih işlemlerini gerçekleştirmeye kaldı sanırım
Dursun feghouli aynı uçakta gelir muhtemelen

cavanda da öyle anlatmaya çalıştığım o değil

Yok anlatmaya calistigini anladim zaten. Ben de katiliyorum tamamen.

Kalitesiz adamlara cuval cuval para verecegimize, kaliteli adamlara verelim paralari. En azindan verdigin paranin karsiligini alirsin, cok para versen bile.

Diger türlü resmen cöpe gidiyor paralar.

Transferler sonunda geliyorlar mı ?

DFcGYuNXsAAaSti.jpg

Volkan Sen'i bu kulübe almak isteyen hatta bunu da gectim bu kulübe layik gören net gerizekalidir ayni Volkan Sen'in oldugu gibi.

Selcuk Yasin Tolga yine yok resimlerde

Şu eksik bölgeler için alınacak 3-4 as oyuncu için kesenin ağzının açılması konusuna şahsen takılmıyorum...Neticede sportif başarı için, ortadaki ikili, sol bek ve sağ kanata epey bi yatırım farz olmuş durumda...Mancini zamanında 9 ucuz yollu oyuncu aldık da ne oldu...onlarda toplamda dünyanın parası ediyordu.Kemik kadro bi kurulsun hele 2 seneyi domine edersek yatırılan paraların karşılığı avrupa kupalarından forma satışından illaki gelir...Hatırlayın ilk satılan Drogba ve Sneijder formalarının satışından kazanılan paraları ve artı bu oyuncuların katkısı ile kazanılan avrupa kupası maçlarını....

Almanlarin bi sözü var "ich bin nicht reich genug um Schrott zu kaufen "" yani şu demek "cöpe para harcayacak kadar zengin değilim "" bence de bu futbolcu icin de geçerli

Insallah defolup gitmistir bir yere de kurtuluruz su sabotajci heriften.

Almanlarin bi sözü var "ich bin nicht reich genug um Schrott zu kaufen "" yani şu demek "cöpe para harcayacak kadar zengin değilim "" bence de bu futbolcu icin de geçerli

Illa Almanlarin sözünü örnek olarak göstermene gerek yoktu cünkü Türkce de kullanilan benzer bir deyim var.

Ucuz mal alacak kadar zengin degilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt