Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
60b739b2ef93fc066f66ad9a34b9f553.jpg

Kimse kizmasin Ama Dursun Özbekin son hamlelerini cok takdir ediyorum. Erken seçim istemiyorum zaten büyük ihtimal son senesi. Su an seçime gidilse ve Dursun ve yönetimi bu seçimde kazanamazsa daha büyük kaos olmus olur ve bir sezon daha çöpe gitmis olur. Ayrica Ben Sneijderin gönderilmesini dogru adamlar geldigi sürece (Mariano, Feghouli, Fernando Evet belhandayi Saymadim) mantikli buluyorum. Sneijdere verdigimiz maas yerine Yüksek klas sag bek ve Tas gibi stoper aldik.

Kimse kizmasin Ama Dursun Özbekin son hamlelerini cok takdir ediyorum. Erken seçim istemiyorum zaten büyük ihtimal son senesi. Su an seçime gidilse ve Dursun ve yönetimi bu seçimde kazanamazsa daha büyük kaos olmus olur ve bir sezon daha çöpe gitmis olur. Ayrica Ben Sneijderin gönderilmesini dogru adamlar geldigi sürece (Mariano, Feghouli, Fernando Evet belhandayi Saymadim) mantikli buluyorum. Sneijdere verdigimiz maas yerine Yüksek klas sag bek ve Tas gibi stoper aldik.
UEFA 2. turdaki rakibimiz hakkında ne düşünüyorsun?

Fernando gelmişse eğer yanına bir adam daha alınmalı. İmbula olur Badou olur. Yeterki Selçuk ve Tolga oynamasın.

Halen daha Dursun'u savunanlar ve yaptıklarını mantıklı bulanlar var bu forumda ciddi ciddi. Allah akıl fikir versin ne diyelim.

Lan lucescu kendisi ovmustu belhandayi onca laf soylemisti simdide boyle mi demis?
Bosuna bunak demiyolar kendisi icin.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Belhanda'nın bize gelmeden önceki performansını genel olarak bende övüyorum ama bu 9 milyon Euro etmediği gerçeğini değiştirmiyor.

zinchenko müthiş topçu olacak yaw,o herifi yedirmezler bize..

Gökmen Özdangalak Belhanda, Gomis ve Maicona sallıyor, transfer yapılmamalı diyor. Tabi 2 maçı rezil eden evlat Ahmet Çalık için ses seda yok.
O salak Sneijder oynarken ona sallıyordu,gitmeye yakin kor ölür badrm gözlü olur sözünü tasdikledi. Bir gune bir gun selcuk,yasin,sabri bunlara laf ettmisligi yok dikkat edin eski yerlibfutbolcularin tamami yabanci dusmani sebebi.de cok.basit bunlarin zamaninda aralarinda ciddi maas farklari vardı

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt