- 11 Haziran 2015
- 39.651
- 28.110
- 2.193
elmander sevmez miydin rdasSneijder, Melo, Bruma ve Denayerin gidişi koydu. Drogba zaten belliydi, büyük adam ama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elmander sevmez miydin rdasSneijder, Melo, Bruma ve Denayerin gidişi koydu. Drogba zaten belliydi, büyük adam ama.
Millet şuan depresyon da messiyi getirsen bu yönetim teknik direktörle bir halt olmaz modundamariano,feghouli ve fernando ..rüya gibi : )ama kimse farkında degil..
elmander sevmez miydin rdas
mariano,feghouli ve fernando ..rüya gibi : )ama kimse farkında degil..
Lucescu Belhanda transferini övmüştü, şimdi nasıl 9 milyon verdiler diyor. Peki neden? Adam Alzheimer işte.
Bizim kadroda ederine alınmış ve ederine oynayan 3 futbolcu saysana renktaşBelhanda'nın bize gelmeden önceki performansını genel olarak bende övüyorum ama bu 9 milyon Euro etmediği gerçeğini değiştirmiyor.
UEFA 2. turdaki rakibimiz hakkında ne düşünüyorsun?
Transfer Merkezi ™ @TransferMerkez 2 dk.2 dakika önce
Peru Basını, Sao Paulo'nun Perulu 10 numarası Christian Cueva'nın Beşiktaş ile anlaştığını ve Salı günü İstanbul'a geleceğini iddia etti.
yabanci sinirlamasi olmasaydi o dönem keşke elmander zamaniSeverdim ama o dönem gelen isimler olduğu için gidebilir diye düşünüyordum. Ama Sneijder, Melo ve Bruma gibi adamların gidişi ağır oldu.
Üzülmeli miyiz sence, kim bu iyi mi ?
Fernando 8 9 ise kesin büyük komisyon var bu işte
Kıyası buna göre yaparsak haklısın.Bizim kadroda ederine alınmış ve ederine oynayan 3 futbolcu saysana renktaş![]()
o Sneijder i karıştırmıcaktın işte ayvayı yedin ben sana söliyim :atess::asd22:Kimse kizmasin Ama Dursun Özbekin son hamlelerini cok takdir ediyorum. Erken seçim istemiyorum zaten büyük ihtimal son senesi. Su an seçime gidilse ve Dursun ve yönetimi bu seçimde kazanamazsa daha büyük kaos olmus olur ve bir sezon daha çöpe gitmis olur. Ayrica Ben Sneijderin gönderilmesini dogru adamlar geldigi sürece (Mariano, Feghouli, Fernando Evet belhandayi Saymadim) mantikli buluyorum. Sneijdere verdigimiz maas yerine Yüksek klas sag bek ve Tas gibi stoper aldik.