Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mariano,feghouli ve fernando ..rüya gibi : )ama kimse farkında degil..
Millet şuan depresyon da messiyi getirsen bu yönetim teknik direktörle bir halt olmaz modunda :) Gelen veya gelecek olan oyuncuların boyutlarının farkında değiller ve dahası nerdeyse bir iki tane değil 8 tane kadro değişiyor tümden. Ahh o eski nöbetler ahh isimler belli olmuyodu bulmaca çözmeye çalışıyoduk. Herkes birisinin ismini yazıyordu onu alsak süper olur bu boşta mükemmel olurdu vs vs şimdi isimleri biliniyor ve hergün yeniden anlaşıyoruz. Haliyle ne zevki ne heyecanı kalıyor. İnş şunlar gelsin bir iki ay alışsınlar birbirlerine...

Lucescu Belhanda transferini övmüştü, şimdi nasıl 9 milyon verdiler diyor. Peki neden? Adam Alzheimer işte.

UEFA 2. turdaki rakibimiz hakkında ne düşünüyorsun?

O potadan çekilecek en kötü ihtimali çektik bence. Okadar takim arasinda fiziksel olarak en haziri olan, deplasman sartlari konusunda en çok zorlandigimiz (yazin ortasinda kis ve hali saha zemin) ve yeni yapilanmada olan ilk avrupa maçina çikan takima düstük. Ayrica transferlerimiz hiç bir zaman Bu kadar erken sonuçlanmamisti. Oyun olarak berbat oynadik Orda Tudoru suçlu buluyorum. Galatasaray gibi bir markanin Böyle bir takima karsi elenmesi tartisilmaz bile orasi da dogru ama küçük bir kaza oldu ve gelecek sezonun en önemli kulvarina konsantre olabiliriz. Trömso ya elendigimiz sezon yanlis hatirlamiyorsam sampiyon olmustuk 05/06 sezonu

fernando gibi üst düzey bir adamın yanında selcuk veya tolga oynarsa fernando 2.günde delirir bu beyinsiz embesiller ne böyle diye

Fernando ve Denayer 10 milyon eurodur.Sadece Fernando'ya 10 milyon vermek enayiliktir.O enayiliği Belhanda'da yaptılar.Tekrar yapmazlar diye umuyorum ancak hain Dursun'dan herşey beklenir.

Kimse kizmasin Ama Dursun Özbekin son hamlelerini cok takdir ediyorum. Erken seçim istemiyorum zaten büyük ihtimal son senesi. Su an seçime gidilse ve Dursun ve yönetimi bu seçimde kazanamazsa daha büyük kaos olmus olur ve bir sezon daha çöpe gitmis olur. Ayrica Ben Sneijderin gönderilmesini dogru adamlar geldigi sürece (Mariano, Feghouli, Fernando Evet belhandayi Saymadim) mantikli buluyorum. Sneijdere verdigimiz maas yerine Yüksek klas sag bek ve Tas gibi stoper aldik.
o Sneijder i karıştırmıcaktın işte ayvayı yedin ben sana söliyim :atess::asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt