Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda olayında da söyledim. Morata 80 ediyorsa Belhanda da 8 eder. Ederson adındaki kaleci 40 ediyorsa Fernando da 8 eder. Keşke daha ucuza alsak ama artık rakamlar bunlar. Sadece bizde değil dünyada bir anormallik var. Marsilya 30'u devirmiş Bacca için verdi o rakamı.

Denayer:500 B € Kira(7 M € Opsiyon)
Fernando:8 M € Bonservis+2 M € Bonus
Ok

bence İmbula'dan çoktan olumsuz haber geldi bizi alıştırmak için İmbula olmazsa Badou haberleri önceden geliyor.....ama şunu da söylemek lazım Badou kötü hamle olmaz

birde şöyle düşünün 9 a 10 a fernando gelmesin selcuk ve tolgayi 34 hafta izleyeceginizi düşünün ofofofof.

Bu arada Bein haber girmiş, Feghouli Perşembe gününe kadar İstanbul'a getirilmeye çalışılacakmış.

Fernando'dan hücumda fazla bir aksiyon beklemeyin ama müthiş basan, rakibe nefes aldırmayan bir adam. Pas yüzdesi yüksek. Defansif bir ön libero, geldiğinde öyle aman aman bir hücum performansı beklemeyin yani. Topu ayağında fazla tutmaz, basit oynamayı sever ama Leşçuk gibi sürekli yan pas geri pas yapmıyor. Takıma sertlik katacak bir adam.

Önder Özen: "Ben hala Igor Tudor'un bir potansiyeli olduğunu ve bu işlerin üstesinden gelebileceğini düşünüyorum. Kendi takımını kurmalı."

Önder Özen: "G.Saray çok çabuk topu çizgiye getirdi. Bekleri oynatmak istedi. Bu bir plandır. Oldu mu? Olmadı. Plan var ama uygulanamadı."

Ne feghouliymiş arkadaş ya önceden istiyodum ama artık inanılmaz itici geliyor bana

Imbula olacaksa zaten onu direkt ilk sıraya yazardım. Ama 2 orta sahanın arasına kanat girer. Mesela 2 orta saha gelip kanat gelmezse başarılı olamayız.

Geçen sene kanatlar vardı ama 2 ortasaha olmadığı için başarısız olduk. Bize öncelikle 8 numara B2B lazım. Sonra kesici 6 numara. Sonra kanatlardan en az biri ve sonra da bek diye düşnüüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt