Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önder Özen: "Ben hala Igor Tudor'un bir potansiyeli olduğunu ve bu işlerin üstesinden gelebileceğini düşünüyorum. Kendi takımını kurmalı."

Önder Özen: "G.Saray çok çabuk topu çizgiye getirdi. Bekleri oynatmak istedi. Bu bir plandır. Oldu mu? Olmadı. Plan var ama uygulanamadı."

Sadece mal gibi açıklan ortaları düzeltsinler o maç 5-2 olurdu.

Mourinho vs real başlıyor
Lukaku'dan gol bekliyorum
Bol gol olabilir bu maç

Yok öyle bir şey. Kariyerinde piyasa değeri maksimum 5-6 milyon olmuş bir adam Denayer. En ciddi performansı Celtic'de. Başka da yok.

Şimdi baktım da altyapıdan gelmiş haklısın. Benim Celtic'den aldılar diye aklımda kalmıştı ama oraya kiralık gitmişti oradan karıştırdım. Ama genç olduğu için en az 7 isterler

____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Denayer___Costa
________Fernando___Ndiaye_______
___Feghouli___Belhanda___Garry____
_____________Gomis______________
Tudor hocamın vizyon kadrosu

Bu garry de fena patladı elimiz de çok acemi top sürüyor brumanın ilk senesi gibi beynini bırakıp depar atıyor hiç ümit vermiyor adam.

Kardeşim ne olur mantıklı olun ve kadro yaparken 11 e 11 yabancı yazmayın.

Real'in sahayi marke edişine bakar misin ya ... mükemmel. Önde baski vs.

Önder Özen: "Ben hala Igor Tudor'un bir potansiyeli olduğunu ve bu işlerin üstesinden gelebileceğini düşünüyorum. Kendi takımını kurmalı."

Önder Özen: "G.Saray çok çabuk topu çizgiye getirdi. Bekleri oynatmak istedi. Bu bir plandır. Oldu mu? Olmadı. Plan var ama uygulanamadı."

Topu kanatlara oynayın planını anaokulu çocuğu da verebilir sanırım, bu bir plan değil bence. Arada izliyorum da aşırı derecede saçma konuşuyor Önder Özen. Ali Ece ile durumları Hamza Hamzaoğlu- Guardiola gibi. 2 hafta önce Selçuk'un yanına adam lazım diyordu ciddiye alınmasına gerek yok hiç. Topu çabuk çizgiye getirmedik ayrıca adamlar çok aşırı yaslanıp çıkmayı bile düşünmediler hiç o yüzden ortadan hiç giremedik. Lafım sana değil tabi bu kadar yazdım da yanlış anlama:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt