Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fegi aldiktan sonra bi kanat daha almak zor gibi duruyor.
bu durumda garrye sans vermek gerekiyor.
can kardes dedigi gibi yasinden kötü olamaz, yasine verilen sans ona da bi verilmeli ondan sonra yargilanabilir.
Garry Bruma'nın 3 de biri etmez. Gecelim bunları. Çalım atma tekniği yok, oyun zekası yok. Sadece çok hızlı. Böyle oyuncuları rortasyonda kullanırsın ideal kadroda 11 e yazmazsın.
Bugün bu Garry Fener veya Bjk da banko oynayabilir mi? Hayır. Daha da fazla kafayı yormaya gerek yok.
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Nasil Feg'den sonra bir kanat almak zor gibi duruyor? Sinan yonetime acik acik gitmek istedigini soylemis, benfica, sampdoria ve fiorentina'dan teklifler var, takimda kalmak istemeyen oyuncuyu, hele de daha birsey ispatlamayan oyuncu gitmek istiyorsa hemen sutlayacaksin, yetenekli ama bu kafayla bir tik uste cikmasi zor gibi.
Sinan gitti ve Feghouli geldi diyelim, Feghouli, Yasin ve Garry. 3 kanat oyuncuyla lige baslamak cok sacma olur, bir kere gercekci olmaz. Bu yuzden sol kanada 100% oyuncu alinacaktir.
Şahsen Bruma'yı hiç atıp kesmedim. Sociedad a gittiğinde bile destek çıktım ve onu 5 milyon euro gibi komik rakamlara satın gitsin diyenlere de hep karşı geldim burada. Adam da bi defa yetenek var. Çok bariz belli ediyor. Top kontrolü, dar alandan top çıkartması, çalım atma tekniği üst düzey.brumayla kiyas edemesin zaten ama cok cabuk karar veriyoruz buda bizim bi hastaligimiz gibi.
brumayi da kesip atanlar oldu bundan bahsettim.
garryyi yargilamak icin fazala süre almis degil kanimca.
Orkan ne yapabilir ki bu kadar bizi yerin dibine sokucak?Biz yine bir kamyon para harcarken orkan cinari almislar 450 bin euroya . biz ve fb ne zaman akillanacak anlamiyorum , ffp de yetmedi
Gerçek hayat ne yazıkki fm gibi işlemiyor Vardy gibileri gelip takımını şampiyon yapabiliyor ya da 35 lik eto antalyanın tarihine geçebiliyor.garyy'i boşa tartışmayın net bir b.k olmaz. 26-27 yaşın da adam dan gelişim beklemek dursundan şampiyonluk beklemek gibi birşey.