Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga veya selcuk hangisini koyarsan koy ortaya 5. Olursun max.
Istediğin oyuncuyu al farketmez

en kötü Ndiaye'yi alırız Fernando'nun yanına paramız bitse bile trde oyuncu almak kolay oluyor teminat mektubuna gerek olmadan

fegi aldiktan sonra bi kanat daha almak zor gibi duruyor.
bu durumda garrye sans vermek gerekiyor.
can kardes dedigi gibi yasinden kötü olamaz, yasine verilen sans ona da bi verilmeli ondan sonra yargilanabilir.

Nasil Feg'den sonra bir kanat almak zor gibi duruyor? Sinan yonetime acik acik gitmek istedigini soylemis, benfica, sampdoria ve fiorentina'dan teklifler var, takimda kalmak istemeyen oyuncuyu, hele de daha birsey ispatlamayan oyuncu gitmek istiyorsa hemen sutlayacaksin, yetenekli ama bu kafayla bir tik uste cikmasi zor gibi.

Sinan gitti ve Feghouli geldi diyelim, Feghouli, Yasin ve Garry. 3 kanat oyuncuyla lige baslamak cok sacma olur, bir kere gercekci olmaz. Bu yuzden sol kanada 100% oyuncu alinacaktir.

bir kaç hafta önce ilk önce şu beyaz tvde çalışan ertan süzgün müydü adı o arkadaş Galatasaray Ndiaye için görüşecek demişti haftalar sonra çıktı ortaya anlaşılmış bile olabilir

Garry Bruma'nın 3 de biri etmez. Gecelim bunları. Çalım atma tekniği yok, oyun zekası yok. Sadece çok hızlı. Böyle oyuncuları rortasyonda kullanırsın ideal kadroda 11 e yazmazsın.

Bugün bu Garry Fener veya Bjk da banko oynayabilir mi? Hayır. Daha da fazla kafayı yormaya gerek yok.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

brumayla kiyas edemesin zaten ama cok cabuk karar veriyoruz buda bizim bi hastaligimiz gibi.
brumayi da kesip atanlar oldu bundan bahsettim.
garryyi yargilamak icin fazala süre almis degil kanimca.

Yasinin galatasarayımıza gelmek için yaptığı fedakarlıkları ve cebinden ödediği meblağları unutmayalım.

Önder İnce, Erciyesspor ile Galatasaray arasındaki 500 bin Euro'luk fark nedeniyle bir ara transferin çıkmaza girdiğini söyledi.Son anda Yasin'in, "Ben Galatasaray'a gitmek istiyorum. Orada başarılı olacağıma inanıyorum. Bunun için borçlanarak aradaki 500 bin Euro'yu ben ödeyeceğim" dediğini ifade eden İnce transferin bu şekilde gerçekleştiğini belirtti.
Önder İnce ayrıca Yasin'in hala kredi ödediğini ve maddi anlamda tam olarak rahatlayamadığını, antrenmanlara bile taksiyle gittiğini ifade etti.

Son düzenleme:
Nasil Feg'den sonra bir kanat almak zor gibi duruyor? Sinan yonetime acik acik gitmek istedigini soylemis, benfica, sampdoria ve fiorentina'dan teklifler var, takimda kalmak istemeyen oyuncuyu, hele de daha birsey ispatlamayan oyuncu gitmek istiyorsa hemen sutlayacaksin, yetenekli ama bu kafayla bir tik uste cikmasi zor gibi.

Sinan gitti ve Feghouli geldi diyelim, Feghouli, Yasin ve Garry. 3 kanat oyuncuyla lige baslamak cok sacma olur, bir kere gercekci olmaz. Bu yuzden sol kanada 100% oyuncu alinacaktir.

fege bu paralar verildikten sonra zor diyorum ama sinan gidici o ayri bir konu.

Muslera
Mariano Maicon Denayer X
Fernando X
Feghouli Belhanda Yasin
Gomis

Mert
Linnes Serdar Ahmet Tarık
Tolga Donk
Garry Selçuk X
Eren

Şuan -4 milyon bütçe
Fernando Denayer 10 versek
Sol bek ve Orta sahaya da 8 versek

22 milyon euroya bu takım kurulur şampiyon da olur kimse kusura bakmasın 2 senedir kötüysek bunun sebebi leş kadromuzdu. Bu kadro çok rahat şampiyon olur NOKTA

9e5d2feec4f6f4b91596b4a294c714e4.jpg

brumayla kiyas edemesin zaten ama cok cabuk karar veriyoruz buda bizim bi hastaligimiz gibi.
brumayi da kesip atanlar oldu bundan bahsettim.
garryyi yargilamak icin fazala süre almis degil kanimca.
Şahsen Bruma'yı hiç atıp kesmedim. Sociedad a gittiğinde bile destek çıktım ve onu 5 milyon euro gibi komik rakamlara satın gitsin diyenlere de hep karşı geldim burada. Adam da bi defa yetenek var. Çok bariz belli ediyor. Top kontrolü, dar alandan top çıkartması, çalım atma tekniği üst düzey.

Biraz onun da oyun zekası düşük seviyede ama bu saydığım özellikleri çok iyi olmasından dolayı bu kabul edilebilir. Teknik anlamda Garry de bu özellikler bu seviyede oynayabilecek kadar yeterli değil. Bu direk anlaşılıyor..

Tabiki çalışkan, hırslı ve çabuk olması bir avantaj o yüzden de böyle oyuncuları takımda barındırmak gerek.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

dursun ve cenk ergün herhalde fernando imbula feghouli denayer hepsini birlikte alip gelecek ingiltere'den.

feghouli ve fernando'nun bittigini artik herkes yaziyor. denayer'in de sorun olacagini sanmiyorum. imbula transferide artik uzamadan bitmeli

sol bek ve sol kanat transferine yogunlasmamiz gerekiyor bunlardan sonra.

Açıkçası Badou hariç pat diye başka bir isimde çıkabilir 2.orta saha alacaksak çünkü Badouya 8-10 bayılmayız yani o kadarda değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt