Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası Badou hariç pat diye başka bir isimde çıkabilir 2.orta saha alacaksak çünkü Badouya 8-10 bayılmayız yani o kadarda değil

yok zaten o kadar vermeyiz 5-6 max + olarak donk,hakan gibi oyuncular konuşulur belki Koray(Denayer de geleceği için gözden çıkarılır)

Bruma vs Feghouli değişimi nasıl olacak acaba?Bence Bruma 1 tık daha iyi oyuncu

Ne Ndiaye'si yav. Süper Lig'den oyuncu almanın yanlış olduğunu görmek için kaç kez daha kazık yememiz lazım?

Badou 8 numaraya yazmayın boşuna, geriden oyun kurmasını beklersek çok söveriz, ama 10 numarada belhanda dan fazla katkı verir

Bruma vs Feghouli değişimi nasıl olacak acaba?Bence Bruma 1 tık daha iyi oyuncu

sacma bir kiyas. sneijder bruma ikilisine ilaveten gomis feghouli gelmesi gerekiyordu. geldi ama bu kez eldekileri gönderdik. belhanda sneijderden daha kötü bir oyuncu ve sol kanatta suan kimse yok. degisimden ne anladik? pek bisey anlamadik acikcasi. isler yine yarim yapildi.

ndiaye vizyon yoksunu yönetim transferi olur. bu acidan mümkün ama igrenc bir transfer olur. cok söversiniz ndiayeye.

yok zaten o kadar vermeyiz 5-6 max + olarak donk,hakan gibi oyuncular konuşulur belki Koray(Denayer de geleceği için gözden çıkarılır)

Bende bu şartları düşünüyorum ama WHU ve Newcastle işin içindeyse Osmanlı bize karşı güçlü olacaktır onlar 10-12 bile ödemekten pek çekinmezler eğer ciddilerse.

@Ozan Puki

Geçen baba gündüzü seviyormusun sormuştun. Jeton şimdi düştü pc den uzun zaman aradan sonra giriş yaparken vallahi :) ceptem görülmüyor rütbeler. Bende diyorum durup dururken ne baba gündüzü soruyor bu diye bana

:D he rütbeler yeniyken geyik olsun diye soruyordum birçok kişiye

Bende bu şartları düşünüyorum ama WHU ve Newcastle işin içindeyse Osmanlı bize karşı güçlü olacaktır onlar 10-12 bile ödemekten pek çekinmezler eğer ciddilerse.

çalışma izni çıkmamış olabilir uzun zamandır ingiltere konusu dönüyor bir türlü olmadı

sacma bir kiyas. sneijder bruma ikilisine ilaveten gomis feghouli gelmesi gerekiyordu. geldi ama bu kez eldekileri gönderdik. belhanda sneijderden daha kötü bir oyuncu ve sol kanatta suan kimse yok. degisimden ne anladik? pek bisey anlamadik acikcasi. isler yine yarim yapildi.

ndiaye vizyon yoksunu yönetim transferi olur. bu acidan mümkün ama igrenc bir transfer olur. cok söversiniz ndiayeye.

İkiside kanat renktaş nesi saçma ki,Yani Brumadan 15 kazanmasak bu kadar adamı alabilirmiydik pek sanmıyorum tamam Belhandaya falan fazla verildide yani Josuede değil sonuçta Belhanda

Tolga top taşıyor ara pası atıyor adamın tek kusuru şut atamıyot ve bazen de pratik davranamıyor bunlar halledilebilecek şeyler
Top taşıyamıyor , ara pası da atamıyor , şut hiç atamıyor, pratik penaltı yaptırıyor sadece.

Tolga için rol önerim : "Sadece koş pres yap top kap ve en yakınındaki adama pas ver." olarak kısıtlanmalıdır.

çalışma izni çıkmamış olabilir uzun zamandır ingiltere konusu dönüyor bir türlü olmadı

Olabilir ama Trabzon olayının olmayışıda bence soru işareti adamın çok taliplisi var ve piyasası şişik diye geri vitese takmış olabilirler,Kuckayada 5-6 verdiler galiba hemen hemen bunun için düşündükleri parayı harcadılar.

son 2 sezon Maicon+Serdar+Ahmet'e 14m euro harcadık

Fernando+Badou Ndiaye'ye verilecek 12m euroya asla acımam hatta bir oyuncu daha alsalar keşke

limayı fener gibi bizde istemişiz.ama limanın tercihi barcelona ya da intermiş.yani fener de alamadı lucas limayı....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt