Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.225
- 12.971
- 2.658
konoptwitci kaliyor heralde schalkede ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıkçası Badou hariç pat diye başka bir isimde çıkabilir 2.orta saha alacaksak çünkü Badouya 8-10 bayılmayız yani o kadarda değil
Carole hala düşünülüyor demekstrinic gibi vasat bir bek alacağımıza ömer ali gibi yedekte durmayı problem etmeyecek hem de yerli sayımızı artıracak iyi niyetli bir oyuncu mantıklı olur mu? bek rotasyonumuz mariano-ömer ali sol bek linnes-carole
Gerçek hayat ne yazıkki fm gibi işlemiyor Vardy gibileri gelip takımını şampiyon yapabiliyor ya da 35 lik eto antalyanın tarihine geçebiliyor.
Bruma vs Feghouli değişimi nasıl olacak acaba?Bence Bruma 1 tık daha iyi oyuncu
yok zaten o kadar vermeyiz 5-6 max + olarak donk,hakan gibi oyuncular konuşulur belki Koray(Denayer de geleceği için gözden çıkarılır)
Tolga top taşıyor ara pası atıyor adamın tek kusuru şut atamıyot ve bazen de pratik davranamıyor bunlar halledilebilecek şeylerTolga Fernando yaparsak galiba orta sahayı geçemeyiz büyük ihtimal de maçlar 0-0 biter![]()
Badou 8 numaraya yazmayın boşuna, geriden oyun kurmasını beklersek çok söveriz, ama 10 numarada belhanda dan fazla katkı verir
@Ozan Puki
Geçen baba gündüzü seviyormusun sormuştun. Jeton şimdi düştü pc den uzun zaman aradan sonra giriş yaparken vallahiceptem görülmüyor rütbeler. Bende diyorum durup dururken ne baba gündüzü soruyor bu diye bana
Bruma vs Feghouli değişimi nasıl olacak acaba?Bence Bruma 1 tık daha iyi oyuncu
Bende bu şartları düşünüyorum ama WHU ve Newcastle işin içindeyse Osmanlı bize karşı güçlü olacaktır onlar 10-12 bile ödemekten pek çekinmezler eğer ciddilerse.
sacma bir kiyas. sneijder bruma ikilisine ilaveten gomis feghouli gelmesi gerekiyordu. geldi ama bu kez eldekileri gönderdik. belhanda sneijderden daha kötü bir oyuncu ve sol kanatta suan kimse yok. degisimden ne anladik? pek bisey anlamadik acikcasi. isler yine yarim yapildi.
ndiaye vizyon yoksunu yönetim transferi olur. bu acidan mümkün ama igrenc bir transfer olur. cok söversiniz ndiayeye.
Top taşıyamıyor , ara pası da atamıyor , şut hiç atamıyor, pratik penaltı yaptırıyor sadece.Tolga top taşıyor ara pası atıyor adamın tek kusuru şut atamıyot ve bazen de pratik davranamıyor bunlar halledilebilecek şeyler
çalışma izni çıkmamış olabilir uzun zamandır ingiltere konusu dönüyor bir türlü olmadı