Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nakulma fransanin tozunu attiriyor Badou'da onun gibi yuksek seviyede rahat oynar

hele yanina fernando gibi biriyle

Serdar'ı ben zaten saymıyorum. Adam ligde 34 maç varsa 20'sinde yok. Onu geç zaten. Ahmet Çalık'ı beğenip yeterli buluyor musun sen? Galatasaray'ın stoperi olabilir mi? Sen yeterli görüyorsan sezon içinde Allah sabır versin o zaman. GS ayarında bir stoper olmadığını görmek için futbol uzmanı falan olmaya gerek yok, GS ayarında görüyorsan o senin saçma düşüncen kardeş.

Ben Serdar'dan bahsediyorsun sandim. Fit bir Serdar bu takimda rahat oynar. Ha sık sık sakatlaniyor diye alternatif bir stoper alirsin ama stoper transferi su an oncelik olmamali.

Ahmet'e gelince, dun de yazdim, bir daha yazayim, Ahmet'den buyuk takim oyuncusu olmaz. Adam ostersunds ile oynadigimiz her iki macta da bizi yakti, yine alisik oldugumuz kotu bir transfer.

Fenerbahçe, Eto'o için Antalyaspor ile görüşmeleri olumlu sonuçlandırdı. Bu transferin kısa bir sürede açıklanması bekleniyor. (Hürriyet)

Ahmet Çalık'ı kimse bir maçtaki performansıyla eleştirmiyor zaten. Geçen sene de bir çok maçta benzeri sakarlıkları yaptı. Ona rağmen böyle kritik maçta yaptığı aptalca hareket bardağı taşıran son damla oldu. Artık sakar stoper istemiyor taraftar. Semih, Serdar, Chedjou, Ahmet Çalık vs vs. Bıktık artık bu tür el bombalarından. Koray Günter denilse tartışırım, en azından gençtir, Maicon'la belki bir çıkış yakalar birşeyler öğrenir derim ama, yoo dostum, sakar stoper olmamalı takımda bu saatten sonra. Top defansa doğru gelirken yüreğim ağzıma gelsin istemiyorum artık.

Yok hocam ben Serdar'dan bahsediyor sandim. Ahmet zaten buyuk takim stoperi olamaz, dun de yazdim, iyi niyetli ve caliskan oyuncu ama ilk 11 icin yetersiz.

Yunus Emre Bahçivan son durumlar nedir renktaşım

Dostum 3-4 gündür şehir dışındaydım bir şeyler kurcalama vaktim olmadı.
Bildiğim Feghouli olayı bitti. Zaten en son söylediğimde arada bir ücret vardı onu hallettiler. Tahminimce en geç çarşamba günü İstanbul'a gelir.
Sinan için 5 milyon €'luk bir ücret yok. Sunulan ücret 3,5 milyon civarında diye biliyorum. Gitmeyi istiyor ama gitmekte de ayak sıkıyor. Değişik bir hale büründü Sinan.
Fernando için 9 milyon bonservis falan yok. 5-6 arası bulacak gibi. Konoplyanka olayı kapandı. En erken ocakta ayrılır. Kalması yönünde karar verdiler performans alınamazsa ocakta gider.

Denayer konusunda zorlanıyorlar. City çok inatçı kiralanmaması konusunda. İki taraftan baskı olduğu için kırılacak gibi çünkü bonservis ile talibi yok. Tudor kalacak bunu da demiştim lakin şöyle bir durum var. Luce ile görüşülme olayı TD için değil sportif direktörlük içindi. Tudor'a yardımcı olacak transferlerde de ön ayak olacak. Tudor hala aynı şekil devam ederse Tudor görevden alınacak Luce sahaya sürülecek. bunun için görüşüyorlar ama bütün tarafların kabul etmesi zor görünüyor.

Ekstra bir şey yok geri kalanlar aynı zaten.

NTV Spor ile Fernando transferi.

18 Temmuz: Manchester City, 6 M €'ya kadar indi.
24 Temmuz: Galatasaray, 8 M €'ya çıktı.

antalya etoyu vermez adamlar büyük oynuyor şöyle olabilir antalya başganı etoya ayar olmuştur öyle verirler duyduğuma göre etonun menejeri getirmiş pubisli j.menezi

edit : başganları fenerli biliyorum ama fark etmez.

Feguli gelirmis bu hafta beine öyle soylemis cenk

Ali Naci Küçük: ''Volkan Şen Galatasaray'da oynamak istediğini 3-4 defa bildirdi. Sinan Gümüş giderse Volkan Galatasaray'da.''
Ulan Sinan denen artist gidiyor diye sevinsem mi, yoksa nur topu gibi yeni bi tane beyinsizimiz olacağına üzülsem mi? Bugda kaldım anasını satayım.

denayer denen stoper elimizdeki serdar ve ahmetten net daha iyi bir oyuncudur.
maicon ile iyi bir ikili olabilir.
birisi havadan öteki sürati ile yerden fena olmaz.

West Ham istiyorsa alır zaten. Adamlar yıllık 70-80 milyon euro yayın geliri alıyorlar. Onlar için 10 milyon çerez parası. Daha geçen gün Arnavutovic'e 30 milyon verdiler.

denayer denen stoper elimizdeki serdar ve ahmetten net daha iyi bir oyuncudur.
maicon ile iyi bir ikili olabilir.
birisi havadan öteki sürati ile yerden fena olmaz.
Katılıyorum. Maicon bana bayağı bir ağır geldi. Denayer ile iyi ikili olabilirler gerçekten, en azından Serdar veya Ahmet ten daha iyi bir partner olur denayer bence.

sent via GSC

şeref yoksunu ali naci volkan şeni gs değil sen al evinde oynatırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt