Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Nakulma fransanin tozunu attiriyor Badou'da onun gibi yuksek seviyede rahat oynar
hele yanina fernando gibi biriyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cassano tekrar fikir değiştirdi. İkinci kez futbolu bıraktığını açıkladı.
Çocuk oyuncağı mı la bu
Serdar'ı ben zaten saymıyorum. Adam ligde 34 maç varsa 20'sinde yok. Onu geç zaten. Ahmet Çalık'ı beğenip yeterli buluyor musun sen? Galatasaray'ın stoperi olabilir mi? Sen yeterli görüyorsan sezon içinde Allah sabır versin o zaman. GS ayarında bir stoper olmadığını görmek için futbol uzmanı falan olmaya gerek yok, GS ayarında görüyorsan o senin saçma düşüncen kardeş.
Ahmet Çalık'ı kimse bir maçtaki performansıyla eleştirmiyor zaten. Geçen sene de bir çok maçta benzeri sakarlıkları yaptı. Ona rağmen böyle kritik maçta yaptığı aptalca hareket bardağı taşıran son damla oldu. Artık sakar stoper istemiyor taraftar. Semih, Serdar, Chedjou, Ahmet Çalık vs vs. Bıktık artık bu tür el bombalarından. Koray Günter denilse tartışırım, en azından gençtir, Maicon'la belki bir çıkış yakalar birşeyler öğrenir derim ama, yoo dostum, sakar stoper olmamalı takımda bu saatten sonra. Top defansa doğru gelirken yüreğim ağzıma gelsin istemiyorum artık.
Yunus Emre Bahçivan son durumlar nedir renktaşım
Adnan Öztürk: Erken veya normal seçim... Her şekilde adayım
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fenerbahçe, Eto'o için Antalyaspor ile görüşmeleri olumlu sonuçlandırdı. Bu transferin kısa bir sürede açıklanması bekleniyor. (Hürriyet)
Westham ciddi istiyor
Ulan Sinan denen artist gidiyor diye sevinsem mi, yoksa nur topu gibi yeni bi tane beyinsizimiz olacağına üzülsem mi? Bugda kaldım anasını satayım.Ali Naci Küçük: ''Volkan Şen Galatasaray'da oynamak istediğini 3-4 defa bildirdi. Sinan Gümüş giderse Volkan Galatasaray'da.''
Nakulma fransanin tozunu attiriyor Badou'da onun gibi yuksek seviyede rahat oynar
Katılıyorum. Maicon bana bayağı bir ağır geldi. Denayer ile iyi ikili olabilirler gerçekten, en azından Serdar veya Ahmet ten daha iyi bir partner olur denayer bence.denayer denen stoper elimizdeki serdar ve ahmetten net daha iyi bir oyuncudur.
maicon ile iyi bir ikili olabilir.
birisi havadan öteki sürati ile yerden fena olmaz.
Ulan Sinan denen artist gidiyor diye sevinsem mi, yoksa nur topu gibi yeni bi tane beyinsizimiz olacağına üzülsem mi? Bugda kaldım anasını satayım.