Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum. Maicon bana bayağı bir ağır geldi. Denayer ile iyi ikili olabilirler gerçekten, en azından Serdar veya Ahmet ten daha iyi bir partner olur denayer bence.

sent via GSC

eldeki stoperlerimizden bağımsız konuşuyorum .(ahmed,serdar v.s) maicon-denayer ikilisi çok bam bam bam(fazla heycanlı) stoper ikilisi olur. fizik olarak müthişler hücuma çıkabiiyorlar topla ilişkiler iyi ama her an herşeyi yapabilirler. maykıl pazdan olsa mesela daha konsatrasyonu yüksek bir heriw

Maicon'un en büyük eksiği yavas olmasi ve Denayer bizim garryden daha hizli :D
Denayer o eksiği kapatır. Teknik olarakta iyi hem. Rotasyonda da bir cok mevkide oynatabiliriz

eldeki stoperlerimizden bağımsız konuşuyorum .(ahmed,serdar v.s) maicon-denayer ikilisi çok bam bam bam(fazla heycanlı) stoper ikilisi olur. fizik olarak müthişler hücuma çıkabiiyorlar topla ilişkiler iyi ama her an herşeyi yapabilirler. maykıl pazdan olsa mesela daha konsatrasyonu yüksek bir heriw
O herif biraz abartılıyor gibi aga öyle zannedildiği kadar bir adam değil bence.

Ben Maicon'un bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum, tabi 2 maçla kesin birşey demek istemiyorum ama Maicon-Serdar veya Maicon-Ahmet ile çok başımız ağrır gibi.

sent via GSC

adamlar etoyu almis seviniyor.. fbli arkadaşım var garanti transfer 2 sene iş yapar diyor hey allam. Bunlarla ayni ligde olmaktan bunaldim artik

O herif biraz abartılıyor gibi aga öyle zannedildiği kadar bir adam değil bence.

Ben Maicon'un bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum, tabi 2 maçla kesin birşey demek istemiyorum ama Maicon-Serdar veya Maicon-Ahmet ile çok başımız ağrır gibi.

sent via GSC

ya bak bağımsız konuştum ben onları katmadım sen katmışsın şimdi denayer olmaz pazdan olmaz başkası olur yani ahmedle serdarla olmuyacağını bilmeyen yok zaten bu denayer transferini gerekli kılmaz piyasada çok adam ezekiel munoz ismi vardı mesela dün

biraz şurda futbol konuşucaz hemen yine ezber klasik cümleler kullanıyorsun

ya bak bağımsız konuştum ben onları katmadım sen katmışsın şimdi denayer olmaz pazdan olmaz başkası olur yani ahmedle serdarla olmuyacağını bilmeyen yok zaten bu denayer transferini gerekli kılmaz piyasada çok adam ezekiel munoz ismi vardı mesela dün
Stoper alacaklar mı orası da muamma yalnız. Alsalar bile bence ucuz birinin peşinde koşarlar.

sent via GSC

Denayarın stoper performansı o kadar iyi degil

Ahmeti yerden yere çalanlar Denayerın zıçıp batırdıgı maçlar için ne diyecek acaba

Hızlı olması iyi hoş ama defansif özellikleri iyi olmadıktan
sonra ne yarar

Joel Campbella çökelim Sinanı yollayıp nerdeyse aynı paraya bonservisiyle alırız Volkan kalsın yaw

Ahmet Çalık'I 1 maçta yerenler ibaresini bu ara çok görüyorum .. Burada bir yanlış var Ahmet Çalıkı 1 maçta övenler diyecektiniz heralde.. Çünkü ahmet çalık geldiğinden beri bir tek ilk östersund maçında iyi oynadı onun dışında açın bakın her maç muazzam hatalar yapıyor..

Ahmet Çalık'I 1 maçta yerenler ibaresini bu ara çok görüyorum .. Burada bir yanlış var Ahmet Çalıkı 1 maçta övenler diyecektiniz heralde.. Çünkü ahmet çalık geldiğinden beri bir tek ilk östersund maçında iyi oynadı onun dışında açın bakın her maç muazzam hatalar yapıyor..
Ilk Östersunds maçında iyi değildi Akif. Yediğimiz golde de etkisi var.

Iyi oynadığı maçlar ligde dandik takımlara karşıydı yani ofansif gücü çok kısıtlı olan takımlar.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt