Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanılır gibi değil.
Garryler, tolgalar, yasinler gene kadroya konmaya başlamış.
Fernando tolga iyi olur , garry bir kanatta oynar söylemleri falan pes diyorum.
Biz bu durumu kesinlikle hakediyoruz.
Üç büyükler içinde en bilinçsiz, en tepkisiz taraftar bizim taraftardır.

Yahu hala yasin, garyy, sinan, selçuk, tolga , ahmet gibi adamlardan medet umanlar var. ulan koskoca takım ilk turdan elendi. Bu saydığım adamları ver elendiğimiz rakibe kadroya giremezler.Ve hala tudor denen çapsız bu oyunculara siz elinizden geleni yaptınız şimdi ayağa kalkma zamanı diyormuş.Ulan bir tane kadro dışı olmaz mı.Kim verecek bunun hesabını.

Büyük takım oyuncusunda olması gereken en başlıca özellikler futbol zekası ve top hakimiyeti, tekniğidir.Bunlar yoksa büyük takım oyuncusu falan olamazsın.Bu saydığım adamlarda bu özelliklerin hiçbirisi yok. Takımın yarısından fazlası böyle topçuyla doluysa ilk turdan elenmen çok normal oluyor.

bugün de cok sükür doyduk yine
sabah mekdanisden doppel cili chese hamrburger yedim
demin de bir tane almanci döneri gömdüm soguk bir kola ile
Afiyet olsun ben de biraz sonra Burger King'e gideceğim işten sonra, bugün yemek pişirmek istemiyor canım. Bayağı yoruldum.

sent via GSC

evet yine orta saha alamadik

cenk döndü bein'e konuştu .TR'de değil miydi o video ?

Valla bende oyle biliyordum ama suan Ntvsporu izliyorum ve demin GS haberlerini paylasirken Dursun ve Cenk Ingiltereye gecti dediler (Imbula, Denayer, Fernando transferlerini bitirmek icin dediler) ama dedigin gibi Beinde adamin Turkiyeye dondugu videosu var...

Afiyet olsun ben de biraz sonra Burger King'e gideceğim işten sonra, bugün yemek pişirmek istemiyor canım. Bayağı yoruldum.

sent via GSC

eyvallah haci
burger kingde hotdoglar var moruk
biz gecen gün arkadasla gitmistik
ben iki tane gömdüm
baya güzel olmuslar

Terim; Gomis, Maicon Feghouli ve Fernando dan +30% Verim alır, Tudor'a göre.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

a4a4a8z7za.jpg

Bakalım hangi King gelecek
YouTube

Terim 60%
Lucescu 40%

Yahu bir gun bos biraktik hemen tupcunun oyununa gelmisiniz. Bu adam ne zaman biz uzun vadeli dogru isler yapmaya baslasak bir comak sokuyo hemen

Yeni hoca gelirse olacaklari soyliyim
Yeni hoca diyecek ki takim genel olarak iyi ben bu takimi oynatirim
Ilk haftalar onun gaziyla zelcuk neyin it gibin kosacak
Sonra sezon ortalari gecikdiginde hoca diyecek ki benim takimim degildi, transferler yanlis yapilmis, sezon basi hic calistirilmamis

Birakin su Tudor'u adam bi kendi takimini kursun, en az bi 10-15 maca ciksin, bakalim oyun olarak farkediyo muyuz
Oteki turlusu zaten sezon cope gidecek bari bu sekilde eldeki copleri falan temizleyerek disiplinli ve sistem pesinde bi hocayla deneyelim

7-8 milyonlar havada ucuyor kaliteli oyuncular aliyoruz ama yas ortalamasini yine düsüremedik

1-2 tane üst düzey oyuncu aldiktan sonra 2-3 milyon'a Genc oyuncular almak mantikli olurdu aslinda

Yahu bir gun bos biraktik hemen tupcunun oyununa gelmisiniz. Bu adam ne zaman biz uzun vadeli dogru isler yapmaya baslasak bir comak sokuyo hemen

Sonra sezon ortalari gecikdiginde hoca diyecek ki benim takimim degildi, transferler yanlis yapilmis, sezon basi hic calistirilmamis

Birakin su Tudor'u adam bi kendi takimini kursun, en az bi 10-15 maca ciksin, bakalim oyun olarak farkediyo muyuz
Oteki turlusu zaten sezon cope gidecek bari bu sekilde eldeki copleri falan temizleyerek disiplinli ve sistem pesinde bi hocayla deneyelim

fatih-terim_492224.gif

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Iste futboldan anlayan bi renktasimiz... Sapka cikarip 100% katiliyorum rdas... JOR zamanindada ImparaTudor diye diye selleleri akiyordu simdi yine hocayi kovalim diyorlar... Akillanmaz bizimkiler

Fatih terime saygım sürekli var ama sevgim 2 sene önce bitti.Galatasarayı zamansız hemde para için hemde tff ile kanlı bıçaklı iken para için terketti ayrıca etik olmayarak gitti masa altı anlaşmalar imzaladı.Galatasaray suanda avrupada bir kupa daha alamaydıysa fatih terim para için çekip gitmesi yüzündendir.

İnanılır gibi değil.
Garryler, tolgalar, yasinler gene kadroya konmaya başlamış.
Fernando tolga iyi olur , garry bir kanatta oynar söylemleri falan pes diyorum.
Biz bu durumu kesinlikle hakediyoruz.
Üç büyükler içinde en bilinçsiz, en tepkisiz taraftar bizim taraftardır.

Yahu hala yasin, garyy, sinan, selçuk, tolga , ahmet gibi adamlardan medet umanlar var. ulan koskoca takım ilk turdan elendi. Bu saydığım adamları ver elendiğimiz rakibe kadroya giremezler.Ve hala tudor denen çapsız bu oyunculara siz elinizden geleni yaptınız şimdi ayağa kalkma zamanı diyormuş.Ulan bir tane kadro dışı olmaz mı.Kim verecek bunun hesabını.

Büyük takım oyuncusunda olması gereken en başlıca özellikler futbol zekası ve top hakimiyeti, tekniğidir.Bunlar yoksa büyük takım oyuncusu falan olamazsın.Bu saydığım adamlarda bu özelliklerin hiçbirisi yok. Takımın yarısından fazlası böyle topçuyla doluysa ilk turdan elenmen çok normal oluyor.

Çok doğru Açık ara en bilinçsiz iki taraftar grubundan biriyiz.Digeri de trabzon taraftarı.Mesela burak yillardir sistemin içine etti şu an gelse taraftarın en az yarısı sevinçten havalara uçar.Sabri gibi yıllardır kulübü sömüren adam geri dönse yine çok ses çıkmaz takımın ruhu falan diye geçirirler.Selcuk hayranlari da var pusuda bekliyorlar onlarin ortaya cikmasi için tek bir frikik golü yeter.Sonra başlarlar selcuk'u yedirmeyizlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt