Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
245d24acdb006fd58457ba4a74b7dfe9.jpg

De Jong. Cavanda donk Tarık... Bunlar ilgili de tık haber yok haa

5 Milyon €+Ryan Donk+Cavanda=Badou Ndiaye
Muhteşem olur Baltayıda ligden başka bir takım yollarız

biri cenk in kafasına musa sisokoyu soksun.o herif bu topraklara gelecekse giyeceği forma sanli formamiz olmali

Alakasız sa alakalı olan kısmı konuşalım
Şu kadroya kimi getirirsen getir hikâye
En azından tudor ne mal olduklarını biliyor herkesin mental ve fiziksel açıdan
Hazır bir takım yok tut hocayı getir şampiyon yapsın

Tarihte daha kötü kadrolar şampiyon oldu , kaliteli dediklerimiz ise rezil oldu. Futbol isimlerle oynanan bir oyun değil. Sahada verdiğinin karşılığını alırsın. Bu takımda ışık olmayabilir ama transferler gelecektir. Karamsar olmamak lazım. Tudor'la devam etmek lig başlamadan pes etmektir. Keşke Östersunds maçından önce Fatih Terim takımın başına geçseydi..

Bizim gereksiz oyunculari da alan falan yok nedense, umarim takimda kalmazlar yoksa bos bosuna para verecegiz.

5 milyona farkli bir oyuncu bulunamiyor mu? 2.5 a kirala birini daha iyi. Koray'in verilmesine karşıyım

Şu Ntvspordaki Emrah Kayalıoğlumudur nedir varya en büyük manipülecilerden,bu 4 adamı Fb alsa övgüler dizecek adamlar 80 M € harcandı diyor :red:

Gelecek isimler 20 gün kalmış lige hala gelecek
Bunun uyum süreci var ne durumda geleceği var
Sosyal kültürel olarak değişik bir ülke

Ben şahsen diğer takımlar ilk haftalarda puan kaybı yaşarsa şansımızın artacağını düşünüyorum
Hatırlıyorsan başakşehir yenilgisi başlamıştık terimin son dönemi
O takımda baştan aşağı yeniydi sistem oturmamıştı oyuncular hazır değildi
Şahsen benim de bu sene bu yeni takımın kimyası dediğin gibi tutma olayı şampiyonluk şansımızı belirleyecek.
Kaliteli isimler gerekli ama buyrun oynayın şampiyon yapın ile olmuyor bu iş maalesef.
İnşallah gönlümüze göre olur herşey diyelim başkada bir şey gelmiyor elimizden zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt