Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bizim topçuların alacağı para mühim bu ülkede, pepe gibi adama 2 yıllığına 10 m verilince değer 27 yaşında üst düzey adamlara 3-4 verince gereksiz.

Feghouli, Galatasaray'dan yıllık ne kadar kazanacak?
1f914.png

NTV Spor: 3,1 M €
BIP Spor: 3,35 M €
TRT Spor: 3,5 M €
A Spor: 3,9 M €

Red Report‏ @RedReport_ 52 sn.52 saniye önceDaha fazla

Fatih Altaylı: Dursun Özbek kalmalı.Öyle bir sıçmalı ki öyle bir rezil olmalı ki bir daha Dursun gibi tipler başkanlığı aklından geçiremesin

Red Report‏ @RedReport_ 2 dk.2 dakika önceDaha fazla

Fatih Altaylı: Dursun Özbek'in rezil olmasını istiyorum. Dursun Özbek'in Galatasaray'da insan içine çıkamamasını istiyorum.

Boş laflar, aday olana değil seçene bakacaksın. Koca Galatasaray'da binlerce adamın arasında Galatasaray başkanlığına bir taneniz aday çıkmadı. İyi günde hepiniz has Galatasaraylısınız, kötü günde kafanızı devr kuşu gibi kuma gömersiniz. Dursun gibi afedersiniz köy ağasını bu klubü seçtiren sizsiniz. Utanmadan çıkmış şimdi eleştirip ahkam kesmeye kalkıyorsunuz. ERLERİ MEYDAN DA GÖRMEK GEREKİRDİ. KOCA KARI GİBİ ARKADAN SALLAMAK DEDİKODU YAPMAK DEĞİL. Ya taraftar olarak kendimizi anlamıyorum ki. Galatasaray a kim başkan olmak istemez ki hanginize teklif etseler kabul etmezsiniz? Dursunun çapı belli bu adamı bu klubü Başkan yapan binler var ne diyim neresini düzelteyim.

Yaw bos konusma senin dediklerin bir kere gercekci bile degil, nerden biliyorsun donk tarzinda oyuncu alacaklarini, transferleri sen mi yapiyorsun? Badou sana gore kotu oyuncu, bana gore degil, uste bir renkdas da yazdi, Badou premier lig takimindan gelseydi aynisini yazamazdin.

Kardes bos konusan sensin badou o fiyatlara olursa iyi olmaz dedim kotu oyuncu demedim. Bunca rezillige ragmen dursun ağa'na inanmaya devam et kolay gelsin.

Feghouli yıllık 3.9 Milyon € garanti ücret karşılığında Galatasaray'da. (A Spor)

Aykut İnce: Samuel Eto'nun menajeri İstanbul'a çağrıldı

Bakambu ve kismen niasse haric hepsi cöp sayilir rdas, bunlarin hangisini takimda görmek isterdin?

Takip etmediğin topçuları çöp demeyelim rnş

Mesela Zeegelaar geçen sezon Sporting Lisbonda 20den fazla maç oynadı

Grosicki polonya milli takımının ilk 11inde oynuyor ve bundan aşağı yukarı 7 ay önce hulle transfer olmuştu

vs. vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt