Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Visca 8 tane Yasin eder. Yasin dedigin topcu normalde TSL de kalbur ustu hicbir takimda kadroya giremez.
Peki bu Yasin denen eleman Galatasaray gibi bir takımda nasıl oynayabiliyor?Bir de utanmadan maaşına zam istiyor.Aldığı maaş zaten kendi çapının çok üzerinde.
Üstelik eskisi gibi yabancı yasağıda yok.

937991a2b766cdd99e6e13dd0b438a5c.jpg

ef4ca7679ff5b43bcd5355607f915400.jpg

kapitalizm

? Hangi lige, kaç gün kaldı?

??Ligue 1 ➨ 11
??Süper Lig ➨ 18
??Premier League ➨ 19
??Serie A ➨ 25
??Bundesliga ➨ 25
??La Liga ➨ 25

Arkadaşlar cidden siz bu adamlar 5 milyon Euro + Donk+Hakan Baltayı kabul ederler mi bu adamlar enayi mi? Hakan Balta Donk bu takımlara giderler mi? Hadi gittiler verdiğiniz 5 milyon Euro bu adamların bir senelik maaşını karşılar mı? Hadi karşıladı diyelim bu adamlar salak mı? Bu iki oyuncuyu bedava alıcaz deseler Galatasaray hemen tamam demez mi? Neden bedava alacakları iki oyuncu için ve hatta Galatasaray un maaşlarının bir bölümünü karşılamaya razı olacağı bu iki çöp için adamlar elindeki en değerli oyuncu için indirim yapsınlar? Ben olsam Osmanlı'nın yerinde oyuncum 9 milyondan aşağı bırakmam takas kabul etmiyorum. Hakan Donk u eğer göndermek istiyorsanız ndiaye sen bağımsız ayrıca görüşelim maaşları çok yüksek yarısını karşılarsanız ikisini de alırım. O da sizi iki çöpten kurtarıp yardımcı olmak için iyi niyet göstergesi olarak. Ciddi ciddi bu teklifi ciddiye alıp lastik gibi uzattınız ya hayretle sizi izliyorum. Teklifin kendisi komik ki Hakan'ı donku da ikna edip Osmanlı'da oynatacaksın. Bu kadar ihtimalin Yanyana bulunma ihtimalinin gerçekleşmesi Stoke City inin ikna edilmesinden daha zor. NOKTA

G.Saray Teknik Direktörü Igor Tudor, sarı kırmızılı takımın Çarşamba günü yurt dışı hazırlık kampına gideceği için oyuncularına izin verdi

ali naci

En zor transfer imbula transferidir. Veya hangi mevki olursa olsun imbula tarzı transferler en zor transferlerdir.
Fernando ve feg transferlerininde çok zor olmadığını düşünüyorum. Doğru transferler diyebiliriz ama kesinlikkle zor olduğunu düşünmüyorum. Mesela bruma, sneijder gibi bonservis,yaş, kalite, kariyer vs gibi birçok parametrenin olduğu transferler zor transferdir..
Ama bu yönetim o kadar çapsız ki bu yapılan transferler onlar için epey zor diyebiliriz.

Bence mevki anlamında , gelen giden anlamında ne zaman eksiksiz doğru bir kadro kurulur o zaman bu işi yapanlar övülür.Artık Galatasarayın yarım yamalak kadro kurma lüksü yok.

Ben de zaten Dursun ve haramilerini baz alarak zor diyorum Feghouli ve Fernando transferlerine.

Fenerbahçe’li yöneticiler, yarın Hatem Ben Arfa için Fransa’ya gidecek. [Ahmet Ercanlar]

Bi an once tarik çopunden kurtulmamiz lazim.

Sözleşmesinin bitmesini beklicez. Bedava verip maaşını karşılasan bile almazlar. Hakan Balta falan süper klas oyuncu kalır bunun yanında. Topçu diyemezsin bu adama. Yeminle takımım olsun bedava ver maaşını sen karşıla gene de almam takımıma. Buna yerirdiğim ekmek kulübüme zarar, içtiği su zarar. Bu da çok bilen taraftar olarak klube attığımız en büyük kazıklardan birisi buna ben de dahil

Ulan güya askerliği bedelli yaptık aha buranın nöbeti mahvetti beni ya olmayacak dualara amin deyip duryoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt