- 27 Ocak 2010
- 139.260
- 105.548
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli takım da belli sayıda maç oynama zorunluğu var.Ndiaye premier lig haberleri fos bence adamlar icin 8-10 milyon cerez parasi menajer uydurmasi olabilir.
Taşuşagi güzel soyadiymis

Fener alamaz.
Adam net 5 alıyor psg de. Demek ki astronomik bir ücret önerdiler. Fenerbahçe açıklamıyor ama transferlere çok ciddi paralar harcıyorlar. Isla da en az 4 elden bonservis verdiler. Yıllık ücret emin olun bizim adamlardan fazladır. Ancak basin bizi konuşsun
Milli takım da belli sayıda maç oynama zorunluğu var.
Premier League olmaz Badou içi .
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Bence bu arkadaş belki de tarihimizde yediğimiz en büyük transfer kazığı.
Mehmet Cansun'un Samsun'dan 7,2 milyon Dolar bonservis vererek aldığı Serkan Aykut transferini bile solladı.
A spordaki sarisin bayan cok zarif
Acaba Sinan zam alsa daha farkli oynar mi bilemedim adam bayagi arka sıralarda belki de motive olmuyor.ne bileyim
Ingiltereye davet etmisler ya bizimkileri transfer hk gorusmek icin.
Acaba Sinan zam alsa daha farkli oynar mi bilemedim adam bayagi arka sıralarda belki de motive olmuyor.ne bileyim
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oynayacaksada oynamasın yol alsın rdasAcaba Sinan zam alsa daha farkli oynar mi bilemedim adam bayagi arka sıralarda belki de motive olmuyor.ne bileyim
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dilenciler daha fazla topluyor lan 1 günde.